Плеймейтките Ася Капчикова и Жанета Осипова седнаха на фризьорския стол
Лятото носи със себе си множество нови прически и тенденции, които само чакат да бъдат изпробвани. Изберете тази, която ви харесва най-много и действайте смело. Каналът OMG Facts във vbox7 показва тенденциите за това лято.

Коафьорът на звездите Ивайло Колев представи в студиото на "На кафе"  няколко различни прически и то не върху кои да е модели.
   
Плеймейтките Ася Капчикова и Жанета Осипова седнаха на фризьорския стол на Ивайло Колев, за да демонстрират тенденциите за това лято.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#saturday 🤫✂️ @snavushtanova

A post shared by H𝖆𝖎𝖗 𝖒✂️𝖘𝖙𝖊𝖗 (@ivailokolev) on


А те са в крайностите. Модерни са както късите коси, така и много дългите.
 
При цветовете положението е подобно - или много тъмни, или много светли коси. Разбира се, актуални остават кичурите и омбрето.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nora_nedkova 🤩❤️ #newcut #newhaircolor ✂️🤫

A post shared by H𝖆𝖎𝖗 𝖒✂️𝖘𝖙𝖊𝖗 (@ivailokolev) on


Ивайло Колев препоръча на русокосите дами да не забравят шаловете или тюрбаните на плажа, защото русата коса бързо гори под слънчевите лъчи.

На колко години откриваме идеалната прическа

Иначе при косите ще са модерни и аксесоарите. Особено популярни сега са големите шноли с бели перли по тях.
 
Двете моделки споделиха по нещо за лятото. Ася Капчикова например се е завърнала от Миконос наскоро и вече крои планове за ново гръцко приключение.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑💫👑💫👑🔥🔥🔥💥💥💥

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on


През есента пък ще ходи до Дубай на концерт на Еминем.

Жанета Осипова отрече да има планове за лятото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Понякога си мисля вечер, Чия жена ли си сега? Нали на никого закуска пак не правиш, Надявам се да е така… Бързаш ли да станеш още сутрин Рано, да посрещнеш утринта С не разсънени очи и рошава коса Да го побутваш с лакът И с кафе горещо във ръка. Да си мълчиш със него Защото и той, навярно знае Как нервна си по туй време на деня. Нахлузила ли си неговата риза, а бършеш ли си недоволно пак носа? Студено ли ти става още вечер и мушваш ли нахално, за да ти е топло измежду неговите своите крака? Или от шкафа му скатала си чорапи защото мразиш студените крака и знам,че няма да ги върнеш, за да ти е топло и когато си сама. Необичайна си, егоист от пети до глава, но само и винаги за най-малките неща А тъй приятно се обичаш Странна, ненормална, дано си все така О, надявам се и моля се аз за това. Ти бе Ти си непреодолимо най-прекрасната тъга И дано и той да вижда, И той да знае, че до него тази вечер спи най-невероятната жена." "Dor Hanto" #цитаты #loveyourself #smile #janetaosipova #professionalhair #photography #photoshoot #streetstyle #streetphotography #streetfashion #model #playmate #blonde #barbie

A post shared by Janeta Osipova (@janetaosipova) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук