Някои звезди не се отказват да търсят любовта и намерят ли я, да се врекат във вярност. Други обаче, на крачка от олтара, се разделят. Каналът "Top Of The Tops" във vbox7 показва  някои от тези звезди:

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Двойката отмени сватбата си малко преди церемонията, като първоначално се позова на медийна намеса, а след това излязоха слухове, че Афлек е имал афера, за която Лопес е разбрала точно преди сватбата. Новината със сигурност е била шок за гостите, много от които са станали свидетели на раздялата от първа ръка.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Gulliver/Getty Images

Гуинет Полтроу и Брад Пит

Двамата трябваше да минат под венчилото през 1997. Около година по-рано двамата организират годежно парти в семейната къща на актрисата. Всичко е изглеждало прекрасно, но в заветната година сватбата така и не се осъществява. По-късно Полтроу коментира, че е била прекалено млада за брак.

Гуинет Полтроу и Брад Пит
Gulliver/Getty Images

Мерилин Менсън и Евън Рейчъл Ууд

Двамата се събираха и разделяха, но все пак Мерилин й предложи през 2009. Но само осем месеца по-късно Евън отменя сватбата. След това тя казва, че е бисексуална, което пък не й попречи да се омъжи за Джейми Бел, от когото има дете.

Евън Рейчъл Ууд и Мерилин Менсън
Gulliver/Getty Images

Хю Хефнър и Кристъл Харис

Плеймейтката Кристъл и създателят на сп. Playboy планираха да се венчаят през юни 2011. Но пет дни преди сватбата Кристъл отменя сватбата.

„Не съм си и помислял, че това ще се случи“, коментира Хю Хефнър.

Хю Хефнър и Кристъл Харис
Gulliver/Getty Images

Кийфър Съдърланд и Джулия Робъртс

Няколко дни преди сватбата им, Робъртс решава да я отмени. За много от поканените това не е било изненада, тъй като актьорите постоянно са се карали. Изненадата обаче е, че малко след деня за сватбата Робърт заминава в Ирландия с актьора Джейсън Патрик.

22 звездни двойки, които развалиха годежа си

И още:

11 звездни двойки, чиято раздяла ни изненада (ГАЛЕРИЯ)

ГАЛЕРИЯ: Най-кратките звездни бракове

Знаменитости, които сключиха брак два пъти с един и същ човек (СНИМКИ)