Една креативна и много талантлива майка е решила да се забавлява заедно с дъщеря си, като заедно пресъздават тоалети, носени на червения килим от големи звезди.

Аля Чаглар от Турция е талантлив художник и майка, а преди време стана много известна в Инстаграм, а това е  благодарение на артистичните снимки на своето очарователно малко момиченце Стефани, пише каналът "Social Virals" във vbox7.
Аля обожава това, което прави, защото не само се забавляват, но и така прекарва време с дъщеря си. Тя пресъздава красиви и артистични костюми, които са били носени от различни знаменитости, разказват от NOVA. 

"За да се пресъздаде визията на дадена знаменитост, са необходими между 10 и 30 минути, като използваме предимно пластмаса, хартия, фолио и други материали, които могат да се намерят във всеки един дом", споделя преди време Аля.
Малката Стефани обича всички визии на знаменитостите, които са пресъздали досега и не може да избере любима. За какво мечтае ли? Вероятно не бихте се изненадали - тя иска да бъде дизайнер, точно като майка си.

Знаменитостите с най-голямо влияние в модата (СНИМКИ)

Двете са копирали визии на звезди като Тейлър Суифт, Джей Ло, Карди Би, Никол Кидман и други холивудски звезди.

Вижте още:

15 модни кошмара, които трябва да останат в миналото (СНИМКИ)

Най-абсурдните рокли на наградите Оскар през годините (СНИМКИ)