Андроидните машини за жени са изготвени по същата технология, като тази, предназначена за мъжете
Андроидните машини за жени са изготвени по същата технология, като тази, предназначена за мъжете / Gulliver/Getty Images, архив
От тази година Мат Макмълън, директор на компанията "Риълботикс", която се специализира в производството на секс роботи, ще пусне на пазара и неуморни андроиди, предназначени за жени, пише в. "Дейли мейл".

Издръжливите труженици на секс фронта ще бъдат оборудвани с бионични пениси. Те ще могат да обслужват притежателките си за колко време те си пожелаят.

Ще останат ли жените без секс заради роботите?

След като създаде миналата година секс роботи жени, Макмълън беше подложен на критики, че мисли само за фантазиите на представителите на силния пол. Сега директорът на споменатата калифорнийска компания ще избегне упреците, като се погрижи и за потребностите от роботехника и при дамите.

Секс с робот: Кукли за любов могат да изпълняват 50 секс пози

Андроидните машини за жени са изготвени по същата технология, като тази, предназначена за мъжете. Механичните любовници ще могат да говорят, да помнят и да доставят удоволствие.

Секс куклата Саманта поздравява и казва „Така ми е приятно“ (ВИДЕО)

Техният дизайн, материали и записани програми са максимално близки до човешките. Те трябва да се превърнат в незаменими компаньони за дамите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА