/ Gulliver/Getty Images
Известните не са застраховани от страшните неща в живота на хората. Холивуд помни трагичната история на eдни от емблематичните имена от шоубизнеса, които се простиха с децата си. Световноизвестни и обичани певци и актьори се сблъскаха с ужаса, но трябваше да продължат с тъгата си напред. Вижте историите на някои от тях:
 
Ерик Клептън

Един от най-великите китаристи загуби 4-годишния си син Конър през 1991 година. Момченцето е скочило през прозореца от апартамента, където е било само с бавачката му.

Сейдж Сталоун
Gulliver/Getty Images

Силвестър Сталоун

Синът на Силвестър Сталоун, Сейдж, бе тръгнал обещаващо по неговия път. През 1990 г. участва във филма „ Роки 5“ заедно с баща си. През 2012 г. на 36-годишна възраст Сейдж бе открит мъртъв в апартамента си. Първоначалната версия бе, че се е самоубил, но по-късно бе открито, че е получил сърдечен удар.

Сейдж Сталоун починал от свръхдоза медикаменти

Принс

Синът на Принс умира седмица, след като се ражда. Той е страдал от рядко генетично заболяване – Синдром на Пфайфър.

Принс
Gulliver/Getty Images

Майк Тайсън

4-годишната дъщеря на Майк Тайсън, Екзодъс Тайсън, губи живота си при трагичен инцидент. Тя се оплита в кабел и се задушава. Ден по-късно тя издъхва в болницата.

Майк Тайсън
Gulliver/Getty Images

Джон Траволта

През 2009 г. актьорът губи 16-годишния си син Джет. Детето е било намерено в безсъзнание в банята от чистачката им. Траволта неведнъж е казвал, че момчето му страда от синдрома на Кавазаки.
 

Тази рядка болест протича като силно възпаление на различни тъкани в тялото, а в редки случаи води до сърдечносъдови проблеми.

Джон Траволта разказа за смъртта на сина си

Киану Рийвс
 

През 1999 г. приятелката на Рийвс, Дженифър Сайм, ражда мъртво дете в осмия месец. Двамата се разделят, а 18 месеца по-късно Дженифър губи живота си в катастрофа.

Айс Кюб Д-р Дре
БГНЕС

Д-р Дре

20-годишният син на хип хоп продуцента Д-р Дре беше открит мъртъв през 2008 г. Причината за смъртта му е свръхдоза с хероин и морфин.
https://www.therichest.com/