Звездите са хора със слабости и пристрастия като всички нас. Дори и най-популярните имена от света на шоубизнеса са подвластни на своите малки мании. Ето някои от тях:

Меган Фокс

Страстта на Меган Фокс към обувките се е развила още преди да стане голяма звезда. Ако в този период най-скъпите й обувки са стрували $30 долара, то след големия си пробив в киното, актрисата и модел си купува чифт обувки на Роберто Кавали на стойност $600.

Фокс призна, че е пробвала наркотици, но никога не се е пристрастявала към тях. Тя обаче обожава да пуши марихуана и вярва, че тя трябва да бъде декриминализирана.

Холивудски знаменитости, които са били на косъм от смъртта (СНИМКИ)

Бен Афлек

Актьорът е типичен пример за човек с много пари, който ги пилее не за какво да е, а за покер. Бен Афлек прекарва поне по 4 нощи седмично, харчейки около $20 000 в казиното, но ако го питате, това не е пристрастяване. На една от игрите на покер с високи залози той е загубил $500 000.

Според някои хора той има проблеми с алкохола и е бил на рехабилитация цели 10 години. Навярно трябва наистина да си пиян, за да загубиш толкова много пари, без да ти мигне окото.

Бен Афлек
Guliver/Getty Images

Аврил Лавин

33-годишната певица призна, че отдавна е пристрастена към козметиката за очи и най-вече към очните линии. Тежкият грим е отличителна черта на певицата, тя има също собствена модна линия. На дрехите има илюстрирани черепи, гримове и естествено очни линии. Но феновете на Лавин са свикнали толкова много с нейния външен вид, че се е случвало многократно да я подминат, без да я познаят. Самата тя признава, че се чувства гола, ако не се гримира.

6 звезди, които са се справили с един и същи проблем като деца (СНИМКИ)

Салма Хайек

Сигурни сме, че половината население на Земята няма да има против пристрастяването на актрисата. Хайек призна, че обожава да кърми. Тя дори веднъж кърми дете, което не е нейно, а видеото обиколи медиите.

„ Не ме интересува, ако съм дебела. Казвам си – ще кърмя още една седмица, още един месец...Да, май звучи като пристрастяване“.

Салма Хайек
БГНЕС

Джак Блек

Повечето хора навярно ще си помислят, че актьорът и музикант е пристрастен към кокаина или друг някакъв наркотик. През 2008 година Джак е силно пристрастен към...зеления чай и то не какъв да е, а студен.

Той споделя, че след раждането на втория си син, не е можел да спре да пие зелен чай. Блек признава, че се пристрастява лесно. Когато бил по-млад играел доста онлайн игри, пушел, пиел и използвал наркотици.

Зеленият чай е направо приказка пред гореизброените изкушения.

И още:

Холивудски звезди, водили битка с алкохолната зависимост (СНИМКИ)

Звездите, пристрастени към секса

Бен Афлек призна, че се е лекувал от алкохолна зависимост

Горещата Салма Хайек - когато годините са само някакво число (СНИМКИ)

5 холивудски звезди, които са били на косъм от смъртта (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук