Сладкарката Стефани е поредният отпаднал участник от сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя е гост в подкаста „Кухнята след Ада”. Провокативната участничка разказа каква е била причината да има постоянни скандали с Михаела, съжалява ли за поведението си в кулинарното риалити и защо е участвала в музикален клип на Криско.

Стефани сподели пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5, че по-трудно се е приспособила в женския отбор, защото е искала да наложи нейните виждания как да се готви в Кухнята на Ада. Тя смята, че ѝ е попречила нейната искреност.

Стефани Hells Kitchen
NOVA

Сладкарката споделя, че е имала предубеждения към Симона заради визията ѝ и заради това, че е по-шумна и е създавала хаос. От участниците най-близък ѝ е Иван Сарамандов, когото определя за най-добър приятел.

Стефани Hells Kitchen
NOVA

Стефани е категорична, че иска да работи по избухливостта си. Тя разказва, че сега, когато е имала възможност да се е види отстрани, е разбрала, че има проблем. Сладкарката сподели, че съжалява за това, което е правила в предаването.

Стефани Hells Kitchen
NOVA

Стефани е съгласна със забележката на футболния запалянко Нинов, който призова сладкарката и Михаела да прекратят ожесточените си скандали, защото и двете са майки. Тя споделя, че няма симпатии към футболния запалянко, но са били като брат и сестра. Стефани е усещала закрила от него и това, че той я защитава.

Стефани Hells Kitchen
NOVA

Водещият Станислав Иванов разкри, че Стефани е участвала в клип на Криско. Става въпрос за хита му “Видимо Доволни” с Мария Илиева. В Кухнята след Ада Стефани разказва за отношенията си със скандалния рапър.

Стефани Hells Kitchen
NOVA

Има ли човек до Стефани в момента? Как се грижи сладкарката за своите две дечица - близнаци? Какво ще сготви Стефани на Станислав?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.