Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е една от звездите в златния отбор на Hell’s Kitchen 6. Той е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив, а днес е специален гост на подкаста на кулинарното предаване “Кухнята след Ада”.

Hells Kitchen
/ NOVA/Красена Ангелова

Коцето Калки разказа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил зъболекар в миньорско село и как е започнал да се занимава с музика. Една от мечтите на певеца е да направи фанфарен оркестър.

Калки сподели какво е мнението му за останалите съотборници от звездния отбор. Той разказа, че познава Изи от много малка. Той оприличи влогърката като “индийска богиня” заради таланта ѝ да се снима през цялото време от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. Калки смята, че Бони има много силен усет към готвенето.

Коцето Калки
/ NOVA/Красена Ангелова

Певецът, който тази година навърши 62 години, сподели, че тайната да изглежда толкова млад е, че спортува често и се свърза с природата. Той често кара ски през зимата, а като млад е тренирал лека атлетика.

Коцето Калки разказа откровената история за това как е спрял да яде месо в епизода на “Кухнята след Ада”. Причината е инцидент, който не може да забрави и до днес. В един от епизодите на Hell’s Kitchen пробва месо за първи път от 20 години насам.

Калки
NOVA/Красена Ангелова

Как Калки би презентирал попара на шеф Ангелов, така че той да я пробва, въпреки че мрази тази храна? Как е мотивирал Гатьо звездните? Какво сготви Коцето на Станислав? И за какво си говори той с Гърдева?

Hells Kitchen
/ NOVA/Красена Ангелова

Всичко това ще разберете в новия епизод на подкаста на Hell’s Kitchen.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.