Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е една от звездите в златния отбор на Hell’s Kitchen 6. Той е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив. Музик се включи в специален food quiz, ето какви отговори даде.

93% от феновете на Hell’s Kitchen ядат месо - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е грешно, защото напоследък манията да не се яде месо... се оказа много широко разпространена по планетата, така че... мисля че процентът е по-малък. Грешен отговор. Ужас, това месо ще ми изяде главата. Ами, българите са народ, който е, все пак, основан върху коне, където под седлото са сушели конско месо и това им е било основната храна, така че... не, българите не могат без месо. Само аз мога, а и Китодар - това е вторият човек.

Само 20% от феновете на Hell’s Kitchen предпочитат солени пред сладки палачинки - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Възможно е да е вярно, защото, когато се замисля... жените толкова много обичат сладко в онзи период на живота си, особено жена ми. Те просто излапват всичкото сладко, което съществува наоколо, а тъй като феновете на предаването най-вероятно в основата си са жени... мисля, че това е вярно. Аз обичам солените палачинки предимно, които съдържат сирене, кашкавал, кисели краставички и много добре овкусени с различни други подправки. Иначе, ако трябва някой да ви направи перфектен крем за палачинки... Въобще не купувайте тези боклуци, които се продават във веригите. Елате при мен и ще видите как приготвям шоколадов крем.

50% от феновете на Hell’s Kitchen са бъркали захар със сол - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Твърде е възможно да сбъркаш захарта със сол особено ако е от онази едрата хималайска сол или подобна, но... все пак, опитвайте, бе, хора. Опитвайте. Какво да се прави, много е гадно да си изсипеш солницата в кафето. Възможно е... ВЯРНО! Все още не съм бъркал захар със сол, но ми предстои, защото в кухнята на Hell’s Kitchen се случва всичко, а там трябва много бързо да награбиш някакви подправки, преди да са ти ги взели от отбора на Сините или Червените и да ги изсипеш в това... преди да ги е изял Гатьо или Китодар, например.

Само 15% от феновете на Hell’s Kitchen са изсипвали подправки на пода - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Ааа, не. Това е абсолютно грешно. Според мен, 100% от феновете на предаването, които са експериментатори и хоби готвачи, са разсипвали подправки по пода. Ами аз съм разсипвал подправки по пода. Най-много ме е яд, когато веднъж разсипах самардала, защото самардала е уникална подправка, която се намира много трудно. Това се случи и в Hell’s Kitchen. Носех си тайно в джоба самардала, защото знаех, че там едва ли ще има и може би ще ми потрябва. Изваждайки я от джоба, тя се разсипа.

37% от феновете на Hell’s Kitchen обичат шкембе чорба - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е вярно. Не познавам мъж, който да не обича шкембе чорба. Аз самият винаги, когато слизах от влака за Бургас, някога, много обичах да попадна в онези две малки шкембеджийници, в които нарязваха освен шкембето... и част от парцалчето. Продаваха шкембето за 8 стотинки. Така че това е вярно. Ако искате да ядете вегетарианска шкембе чорба, елате при Коцето Калки. Шкембе чорба от гъби кладница и малки соеви хапки.