/ Gulliver/Getty Images
Актьорът, изиграл Джеймс Бонд, изглежда не е спасител само на филмовата лента. Той демонстрирал умението си на защитник и джентълмен и в действителност.

Пиърс Броснан спасил живота на Холи Бери, когато тя се задавила със смокиня, докато снимали ''секси'' сцена за „Не умирай днес“.

Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд - догадките остават

66-годишният актьор се снимал като героя Джеймс Бонд заедно с 53-годишната красавица в ролята на Джинкс, когато трябвало да извърши „Хватката на Хаймлих“ - процедура за оказване на първа помощ, при която се оказва натиск върху корема, за да се премахне препятствие в дихателните пътища - на неговата филмова партньорка, след като опитите й да изяде смокиня почти завършили с бедствие.

Спомняйки си за снимките на филма от 2002 г., Холи каза на водещия на токшоуто Джими Фалън: „Аз трябваше да съм секси, опитвайки се да го съблазня със смокиня, но това се превърна в трагедия. Джеймс Бонд знаеше как да направи Хаймлих! Той беше там до мен и винаги ще бъде един от най-любимите ми хора в целия свят.''

Жена Джеймс Бонд? Според Пиърс Броснан ще е вълнуващо

Междувременно звездата от „Джон Уик 3“, която има 12-годишна дъщеря Нала от бившето си гадже Габриел Обри и 6-годишния Масео от бившия си съпруг Оливие Мартинес, наскоро призна, че много се радва, че е несемейна и мисли да спре да ходи по срещи завинаги.

Тя каза: „Научих много от връзката с децата си. Те са най-добрата компания за мен в момента и след като се разведох с таткото на Масео, продължавам да бъда сама вече три години. И така ще остана, със сигурност".

Актьорите, които съжаляват за едни от най-големите си роли (ВИДЕО)

Холи - която преди това беше омъжена и за Ерик Бенет и Дейвид Джудис - никога не е очаквала да бъде сама толкова дълго, но смята, че вземането на толкова дълга почивка от запознанства означава, че няма да влезе в нова връзка, докато не разбере, че това е „напълно правилно'' за нея.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС