Неусетно смартфоните завладяха живота ни. Проучвания показват, че прекарваме повече от 4 часа дневно с тях. Затова не е и изненада голямото влияние, което оказват върху живота ни и връзките не са изключение. 

Ето няколко дразнещи навика със смартфона, рушащи връзките ни. Вижте ги в канала "OMG Facts" във vbox7

1. Тайната усмивка

Хората около нас се чувстват странно и дори им е обидно, когато се забавляваме на телефона без да споделяме кое точно ни кара да се смеем или усмихваме. Партньорите ни пък направо ревнуват. Затова винаги показвайте каквото ви радва - двойките, които се смеят заедно, са по-щастливи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hustlin anywhere mood 🔥 @hustletouch 📸: @sxgebender

A post shared by Hustle Touch (@hustletouch) on


2. Неразделни

Често ни се е случвало да отидем в някоя стая и да вземем телефона си без конкретна причина. Просто защото той се е превърнал в продължение на ръката ни. Това обаче създава усещане, че криете нещо и отново поражда ревност, а и липса на доверие.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a mess 🤷🏻‍♂️ @hustletouch 📸: @agiputraaspian

A post shared by Hustle Touch (@hustletouch) on


3. Разсейването

Става въпрос за онова непрестанно разсейване с телефона по време на разговор. Преди години беше грубо и дори неприемливо, но днес си е практика. За близо 23% от анкетирани двойки това е дразнещо и причинява проблеми във връзките им.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black Friday vibes • Up to 50% off • check the link in our bio 🔥 @hustletouch

A post shared by Hustle Touch (@hustletouch) on


4. Работата

Със сигурност можете да държите връзка с колегите през телефона си, а най-вероятно имате и достъп до електронната си поща. Да отговаряте на работни имейли в почивен ден обаче е неприятно за любимия човек и го кара да си мисли и усеща, че той е на заден план.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When one coffee is not enough 🔥 @hustletouch 📸: @edwardtanujayaa

A post shared by Hustle Touch (@hustletouch) on


5. Неотложни известия

Информацията, която ни залива, е необятна. Понякога имаме чувството, че ще пропуснем нещо важно, но трябва да приоритизираме известията, които получаваме на телефоните си, за да не ги преглеждаме всички на момента. Това дразни партньора ни и го кара да се чувства второстепенен.