Младата певица Симона Загорова направи промяна във визията си и няма как да остане незабелязана.

Симона сподели снимки в Инстаграм, от които става ясно, че прическата е съвсем нова. Вижте в канала "Cool News" във vbox7"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New new 👌 @momchil_spasov

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


Вижда се, че Загорова е скъсила доста от дължината на буйната си коса, както и вече е с бретон, който определено ѝ отива.

Новата прическа е направена от Момчил Спасов, както става ясно още от кадрите в профила на Симона. Той е един от популярните у нас звездни коафьори.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New new 👌 @momchil_spasov

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on


Междувременно певицата не спира да е активна.

Съвсем скоро тя представи съвсем нова дуетна песен, която не е с кого да е, а с баща ѝ Илия Загоров. Песента се казва "Това съм аз" и е по музика е текста на самата певица. Парчето бързо събра хиляди гледания и бе одобрена от феновете на певицата.
 
Това първата дуетна песен между Симона и Илия. Талантливата изпълнителка има дуети с майка си, но също и с баба си Стефка, с която споделиха как пеят народната песен "Ах, къде е мойто либе".
 
Великденските празници също изглежда са били доста приятни за певицата. Тя сподели красиви семейни кадри на домашната празнична трапеза, от които струи уют и много добро настроение.