/ Gulliver/Getty Images
Даниъл Крейг иска Ед Шийран да изпълни тематичната песен на 25-ия филм за Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик. 51-годишният актьор изпълнява ролята на Бонд в 25-ия филм от поредицата, който все още не е озаглавен.

"Крейг се запозна с музиката на Шийран посредством дъщеря си Ела", заяви източник, цитиран от в. "Мирър". "Песните на Ед му харесаха и сега Даниъл иска Шийран да изпълни тематичната песен", допълва анонимният източник. 

Принц Чарлз посети снимачната площадка на 25-ия филм за Джеймс Бонд (СНИМКИ)

Даниъл Крейг, който има 27-годишна дъщеря Ела от бившата си съпруга Фиона Лаудън, е също сред продуцентите на 25-ия филм за Бонд и има съществено влияние върху решенията, свързани с филмовия проект.

Кристоф Валц се завръща в новия филм за Джеймс Бонд

Шефовете на филмовата продукция обаче не са се отказали от възможността Адел, която изпълни тематичната песен на появилия се по екраните през 2012 г. филм за Бонд "Скайфол", да изпее втора тематична песен, свързана с поредицата. Обсъждат се и кандидатурите на други изпълнители.

Gulliver/Getty Images

"Обмисля се възможността Адел да го направи отново, защото песента й от "Скайфол" стана голям хит, но Ед е сериозен кандидат", разкрива още източникът. "Даниъл не е само изпълнител на главната роля във филма, но и един от продуцентите му, така че има голямо влияние върху всеки негов аспект", допълва той.

Ще запише ли Адел още една песен за Джеймс Бонд 

Планирано е 25-ият филм за Бонд да се появи по екраните през април 2020 г. Режисьор е Кари Фукунага. Освен Крейг, актьорският състав включва също Рами Малек, Наоми Харис, Леа Сейду, Бен Уишоу, Ралф Файнс.
БТА