Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA
Емил (Явор Борисов) и Йордан (Петър Калчев) са готови за голям удар след последните разкрития за нелегалния улов на калкан, зад който стои самата Марина (Яна Огнянова). Парушев със свито сърце трябва да признае, че приятелят му се е оказал напълно прав за русокосата дама. Двамата мъже вече разполагат и с необходимите доказателства, за да разобличат най-големия си враг, който толкова дълго време опитваше да провали бизнеса им в плажния бар „Виктория“. Важна информация от Чефо (Любомир Бъчваров) им подсигурява и удобна възможност да го направят, нужно е Йордан само да примами блондинката на подходящото място. Готов ли е да го направи, за да накаже любимата си за стореното, или чувствата към нея ще се окажат по-силни от всичко? И какъв неочакван обрат ще настъпи за двамата приятели, ще стане ясно в следващия епизод на „All Inclusive” този петък по NOVA.

Боян (Димитър Живков) се чувства зле след спора с Надя (Йоанна Начева) и иска да й разкаже толкова много неща. Тя пък е ядосана на себе си, че се е доверила на мъж с бурно минало, за което не ѝ е споделил. Разочарованото момиче подозира, че Боян вероятно няма да се промени, щом вече е минал през период на краткотрайни връзки с различни красавици. Този факт я провокира да мисли, че най-вероятно самата тя също е просто временна авантюра за бизнесмена. Има ли право Надя или е прекалено наранена, за да прецени трезво ситуацията? Какъв ход е замислил Боян, за да й докаже любовта си и ще предотврати ли опасността да обиди още близки хора в преследване на своя план?

Междувременно Пламен (Любен Кънев) се старае да помогне на бившия си съперник Явор (Юлиян Малинов) да спечели обратно сърцето на своята приятелка. Осъзнал, че не е постъпил коректно, възползвайки се от симпатиите на Лили (Елена Василева), Сиромашки ще опита да изкупи вината си. Момичето не иска и да чуе за сдобряване с Явор, защото е обидено от нечестното отношение и на двамата мъже, опитали да я превърнат в разменна монета, за да покажат надмощие един пред друг. Изглежда единствено Сашко (Силвестър Велячки) и Стефани (Дебора Жечева) имат правилния подход към Лили в този момент, но дали в комбина с Пламен децата ще успеят да променят мнението на чаровната барманка?

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.