Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA
Ураган от емоции очаква героите в новия епизод на комедийния сериал „All Inclusive“ тази седмица по NOVA. Внезапното разкритие, че Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) са заедно, вбесява нейните родители до краен предел. Марияна (Елена Атанасова) и Христо (Ненчо Балабанов) не могат да приемат по никакъв начин, че дъщеря им има връзка с мъж почти на тяхната възраст. Те възприемат такъв тип отношения като несериозни и мимолетни и се притесняват, че след като се насити на младото момиче, бизнесменът ще я замени с нова тръпка. Чобанови стигат дори по-далеч в своето недоволство, като поставят твърд ултиматум на Надя – да избере между Боян и семейството си, заплашвайки, че ще прекратят незабавно морската ваканция. Как ще постъпи Надя в сложната ситуация, готова ли е да направи своя окончателен избор и ще се провали ли почивката им в Албена, ще стане ясно този петък от 20:00 ч.

Емил (Явор Борисов) започва да губи надежда за своя план да развие плажния бар и с печалбата от лятото да си закупи малък имот в Гърция, за да бъде по-близо до дъщеря си. Малката Вики му липсва ужасно много, а изглежда, че барът скоро няма да потръгне заради атаките и провокациите срещу общия им бизнес с Парушев (Петър Калчев). Предателството на Йордан прелива чашата и съвсем обезверява Емо, но той не търси сметка от своя приятел, а го чака сам да си признае. Играта вече загрубява, когато ненадейно се появява инспектор от агенция „Рибарство и аквакултури“, изпратен по сигнал за проверка в бара. Какво ще открие държавният служител в заведението и как ще се развият изненадващите събития за двамата съдружници?

Детската банда на Сашко (Силвестър Велячки), Стефани (Дебора Жечева) и Преслав (Виктор Попов) продължава упорито своята мисия по разследването на изчезналия бял делфин. Този път малчуганите успяват да привлекат нови съюзници на своя страна – Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров) и заедно официално слагат началото на операция „Делфин“. Две различни поколения припознават каузата срещу бракониерството и смело тръгват по следите му. Ще имат ли шанса, обединявайки младостта и опита, да разплетат загадъчния случай?

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.