Гледайте новия епизод на семейната комедия този петък от 20:00 ч. по NOVA
Твърде напрегнато става за връзката на Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) в следващия епизод на „All Inclusive” по NOVA. След изненадващата поява на бившата съпруга на бизнесмена – Екатерина (Маринела Ангелова), проблемите за двамата влюбени тепърва започват. Романтичната им ваканция на морето е трън в очите на Катя, но тя се успокоява с мисълта, че най-вероятно взаимоотношенията им няма да имат никакво бъдеще и дори е способна да го докаже. Дали ще се окаже права, че връзката на Боян с младото момиче е поредната му краткотрайна забежка и какъв неочакван обрат е готова да предизвика заради своята ревност?

Хванал приятеля си и съдружник в издънка, Емил (Явор Борисов) все още не може да повярва, че Парушев (Петър Калчев) е способен на такова предателство. Емо не е толкова разочарован от това, че Йордан крие тайната си любовна авантюра с Марина (Яна Огнянова), колкото от факта, че предава приятелството им и предава техния общ бизнес. Осъзнал кой снася информация на най-големия им враг, Емил решава да отговори подобаващо на удара. Какво точно е намислил и как ще се отрази коварният му план в битката между двата конкурентни бара на плажа?

Нови приключения очакват веселата детска банда на Сашко (Силвестър Велячки), Стефани (Дебора Жечева) и Преслав (Виктор Попов). От няколко дни делфинът, привлякъл вниманието на малчуганите, не може да бъде забелязан никъде и те са силно обезпокоени. Хлапетата започват свое собствено разследване и, без да искат, се забъркват в мистериозна история. Какво ще открият малките следователи и докъде ще ги доведе тяхното любопитство, ще стане ясно този петък от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.