Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA
Много силни и противоречиви емоции завладяват героите и заплашват да експлодират в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Елена се чувства смазана заради тайната среща на Денис и Лора, за която тя разбира съвсем случайно. За нея още по-отчайващ е фактът, че дори поставен пред избор, той все пак отива да се види с бившата си жена и скрива това. Денис се чувства много виновен, когато приятелката му се появява най-изненадващо пред двама им с Лора. Той иска да обясни ситуацията, но ще му даде ли влюбената Елена шанс и има ли начин връзката им да оцелее, въпреки сътресенията?

Филип е сериозно притеснен за състоянието на Сандо и трескаво търси варианти за различни видове лечения, които биха могли да помогнат на сина му. Той открива съвсем нов вид експериментално лечение, което се прилага от клиника в Турция и предлага на Денис да опитат и този вариант. Филип решава сам да отиде в дома на Сандо, за да види състоянието му. Ще бъде ли допуснат там и каква огромна изненада го очаква?

Ива идва на себе си след шока от ареста и се опитва да запази самообладание в тежкото положение. С помощта на адвокат Тодоров, тя обмисля варианти как да постъпи, за да излезе колкото може по-бързо от следствения арест. Йосифова дори допуска мисълта да сключи споразумение с прокуратурата, но Тодоров категорично забранява самосиндикални действия. Ужасът отново я завладява, когато социална служителка й разяснява какви са процедурите за нея и бебето от тук нататък. Ива усеща, че трябва да действа бързо. Какво ще предприеме в отчаянието си, дали този ход ще бъде в нейна полза, или точно обратното?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.