Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA
Опасностите и напрежението за някои от героите се увеличават в следващите епизоди „Братя“ тази седмица по NOVA. Новоназначената бавачка в дома на Акарди – Светла, опитва да свикне с обстановката на работното място. Тя харесва малката Сара и напълно разбира тежкия период и множеството сътресения, през които преминава детето, след загубата на майка си и баща си. Но около Сандо не е лесно да се пребивава, защото тайнственият му начин на живот е труден за възприемане. Изненадата идва, когато самата Светла попада под ненадейна заплаха, свързана с нейни лични проблеми. Какво я очаква и дали има кой да ѝ помогне в най-критичния момент?

Обрат настъпва в плановете на Давидов. Той не може да се примири с факта, че на пазара за внос на италиански боклук се е появил нов дързък играч в лицето на Карамитев, който смело завзема територии и не се съобразява с никого. Давидов е готов на рискови действия, като има намерение да притисне Филип, първоначално през Ива Йосифова. За целта той включва в играта и добрия си приятел прокурор Тинчев. Ще има ли успех провокативният му ход, каква много неприятна новина ще научи и има ли нещо, което може да свари неподготвен хитрия генерал?

Едва пристигнал в България, известният украински мафиот Анатолий Кириленко е принуден да си отваря очите на четири, за да се предпази от скрити заплахи. Той поръчва на своите хора постоянно да следят дори Денис, с когото го свързва дългогодишна дружба. Това, на което се натъкват охранителите, обаче, озадачава Анатолий и той взима спешни мерки, за да разбере истината. Какво подозират украинците и кого ще заловят?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя