/ NOVA
Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA
Героите ще се борят с тежките последствия от решенията си в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Денис е съкрушен от случилото се по време на кървавата престрелка с Анатолий Кириленко и не може да се отърси от страданието, което непрестанно го преследва. Той изпитва непреодолима вина, че не е успял да защити своя най-близък човек, който за пореден път е рискувал живота си за него. Но последиците от сблъсъка се развиват лавинообразно и най-неочаквано взимат нова жертва, заплитайки действието още повече. Коя е тя, как ще се пренаредят събитията и има ли вероятност Сандо да е оцелял след падането от покрива на халето?

Следователите от ГДБОБ са шокирани след вестта за смъртта на колегата им Георги Русев. Инспектор Черкезов изобщо не подозира за случилото се, защото е дал ясна заповед на отстранения полицай да напусне престрелката и лично го е видял да се оттегля. Обстоятелствата около кончината на Жоро са още по-смущаващи, а резултатите от аутопсията му озадачават целия отдел. Ще успеят ли антимафиотите да установят каква е истинската причина за трагичната гибел на младия полицай и кой е отговорен за нея?

Лора все още обмисля предупреждението на Мая, което я изуми. Съветът да стои настрана от Ива, защото вече не е същият човек, отключва в нея много въпроси. Лора знае някои подробности от миналото на своята близка приятелка, но й е трудно да приеме истината. Ще се съобрази ли с молбата на Мая или ще
опита да си състави собствено мнение и да помогне на Ива?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ от понеделник до четвъртък в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“