/ NOVA/Красена Ангелова
Той сам свали куртката си след грандиозен провал на Сините и Червените
Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen. Безпрецедентното решение беше предизвикано от грандиозен провал на Сините и Червените по време на вечерната резервация. Най-добрите осем готвачи от сезон 6, които се борят за наградата от 100 000 лева, не успяха да издадат нито една поръчка и оставиха повече от 80 гости в ресторанта гладни.

“Сини, Червени, превърнахте кухнята ми в кръжок. Имам новина за вас. Не спасяваме човешки животи. Не изстрелваме совалки. Приготвяме храна. Аз повече не мога да търпя това. Взех своето решение. Виктор, сваляй куртката. За теб Hell’s Kitchen приключи!”, заяви шеф Ангелов напускайки Кухнята на Ада.

NOVA

Атанас Карагитлиев, управителят на ресторанта на Hell’s Kitchen изпрати участниците с думите: “Момчета и момичета, той се отказа. Познавам Виктор Ангелов от 20 години. За първи път го виждам безпомощен и безсилен.”

Кой ще продължи да води Кухнята на Ада след напускането на шеф Виктор Ангелов?

Какви ще са последствията за кандидатите за голямата награда?

NOVA

NOVA

Не пропускайте новия епизод на Hell's Kitchen в четвъртък, 25 април, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.