/ NOVA
Царина и Никол получиха оранжеви престилки след загуба на Червените от звездния обор
Разединеният отбор на Златните в Hell's Kitchen остава в пълен състав. Бони, Гатьо, Гърдева, Китодар, Тома и Изи спечелиха битката срещу Червените. Победата им обаче беше пирова, защото стана факт заради грешки на Царина и Никол от Червените. Така двете се окичиха с оранжеви престилки и ще се борят за оставането си в Кухнята на Ада.

NOVA

Въпреки победата, Златните са по-разединени от всякога. Поп фолк дивата Бони влезе в остър конфликт с риалити участничката Александра Гърдева. Спорът сякаш демотивира певицата и тя се изолира от останалите звезди. Това беше и причината Бони да се нагърби сама с приготвянето на едно от ястията на Златните, които бяха порицани от шеф Виктор Ангелов.

NOVA

Сините, които загубиха седмичното предизвикателство, ще трябва да прекарат седмица в "Бункера на Ада". Новопристигналата при тях Симона, която влезе в отбора по желание на любимия си Димитър, разочарова доскорошните си съотборници Никол и Михаела с постъпката си. Брокерката също беше огорчена от нападателния език на бившите си партньори в кухнята.

В следващия епизод Сините и Червените ще бъдат разтърсени от шокираща новина, свързана с шеф Ангелов. Последните оцелели в Кухнята на Ада ще достигнат най-ниската си точка и ще бъдат силно обезкуражени. Каква е причината за всичко това?

Не пропускайте новия епизод на Hell's Kitchen в сряда, 24 април, от 20:00 ч. по NOVA. Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня