Селена Гомес разкри в интервю, че е направила нещо много важно, което буквално е спасило живота ѝ. Звездата сподели, че на телефона си няма нито едно приложение за социални мрежи и се чувства много по-щастлива и спокойна от този факт, пише каналът "Stars News" във vbox7.

В момента Селена Гомес има 268 милиона последователи в Instagram, 65,2 милиона в Twitter, 36,3 милиона в TikTok и 29,9 милиона абонати в YouTube.
 

"Публикувам чрез асистента си, след като му напиша коя снимка с какво описание да пусне", казва 29-годишната изпълнителка в ново интервю. Интересен факт е, че в момента Селена е на шесто място след Кайли Дженър, Лео Меси, Скалата и Ариана Гранде. 

Припомняме, че преди три години Гомес изтри профилите си във всички социални мрежи, включително и Instagram. Според нея това решение всъщност е спасило живота ѝ. "Изобщо не знам какво се случва в поп културата и това ме прави изключително щастлива. Може би това не прави всекиго щастлив, но спаси моя живот", каза още Селена.

Певицата сподели, че известността в социалните мрежи е нож с две остриета, а милиони хора по света имат всевъзможни мнения, които определено натоварват, ако им се обръща внимание. Ето защо Селена е взела решението да се отдръпне, но без да лишава феновете си от присъствие в социалните мрежи.