Селена Гомес не бърза да се впуска в сериозна връзка, тъй като е "щастлива", че е свободна, като същевременно държи "отворени възможностите си" с няколко момчета.

Вътрешен източник разказа пред „Us Weekly“ за настоящия живот на актрисата и певица, която наскоро отпразнува 30-ия си рожден ден.

"Селена и Андреа са просто приятели", казва източникът пред изданието относно слуховете за връзката ѝ с Андреа Йерволино. "Тя се среща и държи опциите си отворени с няколко момчета", допълва информаторът.

Спекулациите за романса на двойката започнаха, когато Селен беше забелязана да се забавлява с италианско-канадския филмов продуцент по време на празненствата за 30-ия ѝ рожден ден в Италия.

"Тя е наистина щастлива и няма нищо против да бъде сама", споделя още вътрешният източник. "Заобиколена е от най-добрите си приятели, които са най-голямата ѝ подкрепа."

Вътрешният източник каза още, че в момента тя "се занимава" с няколко работни проекта. "Сега, когато е на 30 години, тя гледа на това като на нова и вълнуваща глава от живота си", сподели той.

По време на участието си в поредицата „Giving Back Generation“ Гомес разкри: "Надявам се да се омъжа и да стана майка. В крайна сметка ще се уморя от всичко това, така че вероятно просто ще посветя по-голямата част от живота си на филантропия, преди да се оттегля", добави тя.

 
БГНЕС