Ръководството съветва мъжете да избягват жени с ярък лак на ноктите
Ръководството съветва мъжете да избягват жени с ярък лак на ноктите / ThinkStock/Getty Images
Повечето хора не разбират, че излизат с неподходящ човек, докато не стане твърде късно. Затова 26-годишен младеж сподели в Twitter "ръководство за оцеляване от любовни срещи" за мъже, което да им помага да видят веднага, че момичето им е бъдещ кошмар, съобщи в. "Мирър".

10 неща, които мъжете мразят в жените
 
Ръководството на Маруан Алтейр, наричан Роки, бързо предизвика интерес и за ден го харесаха 228 000 души, а 84 000 го споделиха. То се нарича "Нокти от пръв поглед", защото определя характера на жената по маникюра ѝ.
Маруан показва шест страници с образци във видео. Той анализира различните форми на ноктите, дължина и цвят и какво говорят те за момичето.

Три типа жени, които мъжете трябва да избягват

"Най-важното нещо, брат, е цветът, цветът, цветът".  Телесният цвят е безопасен, твърди Маруан. "Можеш да спиш със затворени очи . . . и дори да очакваш закуска сутринта".

т
Ярките цветове на дъгата са опасни Thinkstock/Getty Images

Ярките цветове на дъгата обаче са опасни, а най-лошият от тях е жълтият. "Стой настрани от жълто, най важното - ако има куража да си направи жълти нокти, има и куража да ти отреже топките", твърди Маруан.

Мъжете не харесват такива жени
 
Младежът съветва мъжете също да избягват жените със заострени нокти във всички варианти, защото те са "оръжия за масово поразяване".

м
Ярките цветове на дъгата са опасни

Дългите нокти с други форми говорят за здраве и сила, но все пак са опасни. Маруан е изготвил ръководството на базата на разговори с 20 приятели и 10 непознати. Той им е показал диаграми и снимки и е записал всички впечатления, повтарящи се поне два пъти. 

Перфектната жена в мъжките и женските очи (СНИМКИ)
 
Повечето мъже, прочели справочника в Twitter, благодарят на Маруан за него.  Някои жени го приемат откъм смешната му страна, като изпращат дори снимки със собствения си маникюр на Маруан за анализ.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА