Ето какво мразят мъжете (ВИДЕО)

Много често жените сме ентусиазирани да пробваме нови трендове – от модни до такива, свързани с красотата и грима. Но какво мислят мъжете за някои от по-ексцентричните? Не просто не ги одобряват, ами направо ги мразят. Ето какво имаме предвид:

Тяхно Величество – веждите

Когато стане дума за нестандартни трендове за вежди, мъжете определено не са фенове. Например т. нар. „паунови вежди“, които гримьорката Стела Сиронен представи на света със снимка в Инстраграм. Става дума за прилежно разделени на две вежди, сресани в различни посоки, които наподобяват формата на перо. И това беше само началото – забавната снимка, очевидно майтапчийска, без приета насериозно и стотици момичета започнаха да сресват веждите си в най-различни форми, а това определено не е най-естетическото нещо, което можем да направим с тях.

вежди
Instagram

Странни, цветни нокти

Да, ние обожаваме рисунките по ноктите – в най-различни цветове, форми и дори имаме идея за модните тенденции, свързани с маникюра. Но истината е, че повечето мъже изобщо не разбират каква е цялата тази мания с рисунките по ноктите. Представителите на силния пол – или поне повечето, харесват красивите, нежни женски ръце с добре оформени, чисти нокти. В един, най-много два цвята – изчистен френски маникюр или класически в червено.

Контуриране на друго ниво

Едва ли има мъж, който да изпитва особена наслада да наблюдава приятелката си да се гримира. А представете си, ако попадне на стъпката с контурирането - така популярният тренд по изрисуване на женското лице с най-различни цветове коректори, с които в един момент заприличваме на индианци. И колкото и да е страхотен резултатът накрая, след блендирането, този тренд, видян на живо, оставя траен отпечатък в съзнанието на всеки нормален мъж.

жени
Thinkstock/Getty Images

Ах, тези… подмишници!

Този тренд, слава богу, сякаш отмина, но все пак е толкова шокиращ и запомнящ се, че няма как да не му се отдели поне минутка. А именно – буйните, къдрави, цветни подмишници. Модата въведе Майли Сайръс, но мнозина я последваха. И въпреки, че повечето от нас схващат концепцията за феминистичното звучене на цялата тази вълна от цветни мишници… Истината е простичка – мъжете не я харесват. Не като философия, а като тренд.

Цвят в косата

В последната година станаха изключително популярни най-различните цветни коси,а напомнящи на дъга, папагали и еднорози. Тази тенденция според повечето дами е супер сладка и цветна, но мъжете… или поне повечето не ѝ симпатизират чак толкова. Защото им изглежда изкуствено, странно, напомнящо на плюшена играчка повече, отколкото на женска коса.

Oversize модата

Широки пуловери, торбести дънки, огромни рокли, които нямат никаква оформяща роля – кой мъж ще предпочете това пред къси потничета, впити джинси и мини роклички? Да, на нас жените ни е изключително удобно да облечем някой модерен пуловер с 2-3 размера по-голям, но на мъжете им трябва доста въображение, за да разберат какво крием под огромните дрехи и… да си го кажем – на повечето това не им харесва.

Прозрачни дрехи, но...

Това е малко деликатна тема, да. От една страна всеки мъж би се радвал на идеята за прозрачни дрехи, които разкриват всичко, но има една материя, която не бива да се използва за дрехи и това е… чистата пластмаса. В последните месеци социалните мрежи се наводниха от снимки на пластмасови панталони, елеци, сака, рокли, поли. Те обаче карат мъжете да се запитат колко ли запарват тези дрехи и какво се случва с кожата и аромата на жената повече отколкото какво се крие под сутиена.
 
Какво още не харесват мъжете:

10 неща, които мъжете мразят в жените

Какво мразят мъжете

Най-неразбираемите за мъжете женски практики

Мъжете не харесват такива жени

Мъжете мразят думата "чувства"

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook