Мъжете мразят думата чувства
Мъжете мразят думата чувства / снимкa: sxс.hu

Мъжете не обичат да говорят за чувствата си, но колкото й да ги крият, изражението, което се изписва на мъжкото лице, показва скритите му желания.

Споменете ли думите "чувства" или "споделяне" можете да накарате мъжа бързо да си плюе на петите. За това жени, използвайте модерни начини за декодиране на езика на тялото, с който лесно ще разгадаете емоциите му. Лицето е най-изразителната част на тялото му и мускулите отразяват емоциите на мозъка. Когато върти главата си наляво и надясно, дава подсъзнателно знак, че има нужда от лично пространство. Всъщност това, което той прави, е да създаде тиха преграда между вас, за да затвори вратите за разговор и да намери безопасно убежище за себе си, пише БГНЕС. Когато затваря очите си изглежда малко сънлив, но това не показва, че е готов за дрямка, а че е готов за леглото. Когато мърда устните си, но не говори означава, че има какво да ти каже.

Забележите ли, че се облизва, явно крие нещо. Това е знак, че той самостоятелно се цензурира. Така правят мъжете, когато се страхуват, че някаква информация ще излез наяве.