Още една история за смисъла на борбата, но не само на боксовия ринг, а и извън него – това ни обещава първият трейлър на филма „Крийд 2“.

Силвестър Сталоун - един неостаряващ екшън герой (СНИМКИ)
 
Номинираният за Оскар и носител на Златен глобус Силвестър Сталоун се завръща с още по-авторитетно и вдъхновяващо присъствие. А звездата от първия филм, посветен на сина на легендата Аполо Крийд - Майкъл Б. Джордан, отново ще пресъздаде спортната злоба, типична за всеки шампион, която обаче се превръща в яростна жажда за справедливост и почитане на семейната история.

Крийд 2
Форум Филм България

В новата лента Адонис Крийд се опитва да намери баланса между семейните задължения и подготовката за следващия голям мач. Неочаквано обаче в живота му влиза и най-сериозното предизвикателство досега.

ТОП 10 на най-великите боксьори в историята на спорта
 
Той трябва да застане лице в лице с противник, свързан с миналото на семейството му, и да издържи на напрежението, което ескалира преди предстоящия мач.

Крийд 2
Форум Филм България

Роки Балбоа е плътно до него по време на всички изпитания и заедно с Адонис се сблъскват с призраците от миналото. Задават си въпроса за какво всъщност се борят, за да разберат, че няма нищо по-важно от семейството.

Вижте Бъткъс - кучето, вдъхновило Сталоун за сценария на "Роки" (СНИМКИ)
 
Крийд 2“ представя развитието на култовата сага „Роки“ и е втората част на хита от 2015 година – „Крийд: Сърце на шампион“.
 
Райън Куглър („Черната пантера“), който режисира първия филм, се завръща в „Крийд 2“ като изпълнителен продуцент. Режисьор на новата част от филмовата поредица е Стивън Кейпъл Джуниър.

Крийд 2
Форум Филм България

Във филма участват и Теса Томпсън („Крийд: Сърце на шампион“, „Тор: Рагнарок“), която е в ролята на Бианка; Ууд Харис в образа на Тони Бъртън, Ръсел Хорнсби като Бъди Марсел, Андре Уорд като Дани Уилър, Филисия Рашад като Мари-Ан и Долф Лундгрен в ролята на Иван Драго.

След 40 години Роки все още е любимец на феновете
 
Боксьорът с румънско-германски произход Флориан Мунтеану влиза в образа на противника на Адонис Крийд – Виктор Драго, син на легендарния Иван Драго.
 
Стивън Кейпъл Джуниър режисира по оригиналния сценарий, създаден от Силвестър Сталоун и базиран на героите от франчайза „Роки“.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук