Братът на Сталоун вилня в Twitter, след като Слай се размина с Оскар-а
Братът на Сталоун вилня в Twitter, след като Слай се размина с Оскар-а / netinfo

Братът на Силвестър Сталоун - Франк, прие много лошо факта, че брат му се размина с "Оскар" и приза за поддържаща роля взе британецът Марк Райлънс.

69-годишният актьор бе сочен за фаворит за "Оскар" за най-добра поддържаща роля във филма "Крийд: Легендата за Роки Балбоа". В крайна сметка обаче статуетката взе британецът Марк Райлънс за ролята си на руски агент във филма на Стивън Спилбърг "Мостът на шпионите".

Лео ди Каприо и първият му Оскар чупят рекорди в Twitter

"Академията трябва да се засрами. Ясно като бял ден е, че Слай спечели. Марк кой? товаса пълните глупости на Холивуд", бесня Франк Сталоун в "Туитър".

"Моят брат създаде две американски икони за 40 години - боксьорът Роки и бившия командос Рамбо. "Ако бях на мястото на Марк /Райлънс/ щях да се срамувам", избухна 65-годишният актьор и музикант Франк Сталоун.

СНИМКИ: Звезди, награди и блясък на 88-ата Оскар церемония

Самият Слай с достойнство прие загубата на престижната статуетка, която всички очакваха да получи. Той публикува в "Инстаграм" своя снимка от "Оскар"-ите, на която в смокинг с победно стиснат юмрук и намигащ с око той казва само, че я посвещава "на всеки истински Роки на този свят" с пожелание да следва мечтите си.

Големите победители на наградите Оскар

След това той оправдава потопа от гневни и нецензурни изказвания на брат си в социалните мрежи. "Много съм щастлив. Разберете, че брат ми е много ...хм, емоционален, тъй като е много грижовен и иска най-доброто за мен". Сталоун получи подкрепата и на другия великан на екшън филмите - Арнолд Шварценегер. "Слай, помни, че каквото и да казват другите, за мен, ти беше най-добрият и ти спечели. Гордея се с теб", писа Арни в профила си във Фейсбук.

Братът на Сталоун вилня в Twitter след като Слай се размина с "Оскар"а
netinfo

56-годишният Райлънс е считан за един от най-блестящите театрални актьори. Той коментира умерено своята награда, като каза, че поздравява другите номинирани в тази категория, и не приема наградите много на сериозно.

Източник: БГНЕС