/ Gulliver/Getty Images
Половинката на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес - даде специално интервю за списание Hola. Красавицата направи откровена изповед за тежкия удар на съдбата, който понесе наскоро в личен план, а също така засегна и темата има ли предложение за брак от Кристиано. 

Преди броени дни Родригес загуби баща си - Хорхе Едуардо Родригес. Родителят на Джорджина си отиде от този свят на 70 години, а дъщеря му казва, че е решила да говори, за да му отдаде почит.

Семейната идилия на Кристиано Роналдо (СНИМКА)

Хорхе е бил треньор по футбол. След кончината му медиите не пропуснаха да напомнят, че преди години е лежал и в испански затвор заради наркотрафик. Пред списанието Джорджина разказва в какви отношения е била с баща си: „Връзката с баща ми бе добра. Той наричаше мен и сестра ми „моите кралици“, а на мен казваше „моето момиченце“. Ние бяхме хората, които най-много обичаше в живота си“.

Ще успее ли да се защити Роналдо след обвиненията в изнасилване? (ВИДЕО)

„Имало е години, в които не сме се виждали. Но винаги сме поддържали контакт“, разказва още красавицата и признава, че в последните години тя и сестра ѝ се грижат за издръжката на родителите си. „Баща ми бе много резервиран човек и не искаше хората да го виждат, докато беше болен. Той много харесваше Роналдо като футболист, той обичаше футбола като всеки добър аржентинец“, откровена е Джорджина.
 

Gulliver/Getty Images


Красавицата е благодарна, че в тежкия момент на загуба Роналдо е плътно до нея в трудни ѝ дни: „Разбита съм. Роналдо много се грижи за мен в тези тъжни мигове, а аз се старая да съм силна заради децата ми и заради него. Ние сме един силен отбор“, казва тя.

Джорджина Родригес показа блестящ пръстен, има ли годеж? (ВИДЕО)

Дамата в живота на португалската звезда говори и за слуховете дали в действителност е получила предложение за брак, както се говореше напоследък в медиите: „Кристиано да ми е предложил брак? Засега не, но бих била очарована. Сега имаме приоритети и доста отговорности. Въпреки че в бъдеще, ще ми е много приятно да стана негова съпруга“.
gong.bg