Мерките срещу разпространението на коронавируса у нас хванаха мнозинството от българите неподготвени и това доведе до опашки пред супермаркетите, както и презапасяване с някои продукти и изделия. Сред тях беше и тоалетната хартия, макар че като че ли все още няма рационално обяснение защо се презапасихме именно с нея.

Тоалетната хартия стана обект на интернет хумора, а легендата на българския футбол Мартин Петров даде началото на предизвикателство, в което предизвика колеги да изпробват как са с жонглирането с руло хартия. За съжаление няма как да ви покажем колко добре се справи с играта на 21 Петров, тъй като той качи видеото на story, но ви показваме други майсторски изпълнения. Вижте в канала "Sports Virals" във vbox7:

Христо Йовов

Говорейки за майсторски изпълнения, няма как да не започнем с Бижутера. Макар да спря с футбола, легендата на Левски демонстрира отлична форма и то седнал.



Валери Божинов

След като си върна контрола върху профила в Instgram, той е изключително активен. Освен това е и фен на такъв тип предизвикателства, така че беше въпрос на време да се включи. От видеото става ясно, че е проговорил италиански, а под него в коментарите му се "смее" Николета Лозанова.
 
Иван Бандаловски

33-годишният футболист на пловдивския Ботев също се включи в предизвикателството и предизвика още Петър Занев, Николай Бодуров, Илиян Мицански и още много.
 
Евдокия Попадинова

Най-добрата футболистка на България също демонстрира завидни умения, като това няма как да изненада когото и да било. Нещо повече - надгради това, като може да видите как го направи във видеото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I decided to take it to the next level😎#stayathomechallenge #soccer #football #skills

A post shared by Evi Popadinova (@evi_popadinova) on


Валери Божинов-син

Малкият Валерко обожава футбола и майка му Алисия неведнъж е споделяла, че се притеснява, че ученето може да остане на заден план. Във видео Божинов-син показа, че поддържа форма на пътеката вкъщи. Е, включи се и в модерното предизвикателство, но пък с истинска топка.

Гъмзата

Предизвикателството прие синът на музиканта. Вижда се, че не се справя по-зле от професионалните спортисти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новото предизвикателство!

A post shared by Gumzata (@yordan_yonchev_gumzata) on