„Под прикритие” предизвика истински фурор в Лондон (СНИМКИ)
„Под прикритие” предизвика истински фурор в Лондон (СНИМКИ) / Танер Тусчев

Българският сериал "Под прикритие" предизвика истински фурор в британската столица, където беше официално представен от Българската национална телевизия, съвместно с Българския културен институт в Лондон.

Прожекцията на хитовата поредица беше в едно от трите кина на Лестър Скуеър, в които се организират премиерите на световните филмови продукции във Великобритания - VUE Cinema West End.

Михаил Билалов от "Под прикритие": На младите им се гледа екшън

На големия екран зрителите видяха най-важното от петте сезона и изгледаха последния епизод на сериала. Цялото кино бе озвучено с музиката от „Под прикритие".

Два часа преди началото на прожекцията, феновете на "Под прикритие" вече бяха пред кино VUE Cinema West End, за да видят своите любими герои и да получат автографи от тях.

8 култови реплики от „Под прикритие"

По червения килим преминаха звездите на сериала Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Любен Кънев, Явор Бахаров, Алън Форд, както и продуцентите Севда Шишманова (БНТ) и Димитър Митовски (Камера Ентъртейнмънт).

Под прикритие предизвика истински фурор в Лондон (СНИМКИ)
netinfo
„Много пъти съм идвал в Лондон, гледал съм репортажи, когато световни кино премиери се случват точно в тези кина, точно на този площад. Не съм си и представял, че някога ще ми се случи и на мен с българска продукция да премина по червения килим тук", сподели вълнението си Владимир Пенев, познат от сериала като инспектор Попов.

Именитият британски актьор Алън Форд, познат от филмите на Гай Ричи "Гепи" и "Две димящи дула", който взе участие в четвъртия сезон на "Под прикритие", призна че е помолил да му изтеглят от интернет всички сезони на сериала и ги е изгледал с удоволствие.

„Аз наистина обичам този гангстерски филм и искрено се надявам сериалът да бъде показан и в Англия", каза Алън Форд пред камерата на БНТ.

Под прикритие предизвика истински фурор в Лондон (СНИМКИ)
netinfo

Вижте още снимки от червения килим в Лондон:

Под прикритие предизвика истински фурор в Лондон (СНИМКИ)
netinfo