Има корици на списания, около които се вдига много шум и хората дълго говорят за тях. Ето 5 от най-скандалните корици:

1. Ким Кардашиян като
Джаки Кенеди

Риалити звездата позира за списание Interview облечена и гримирана като Джаки Кенеди. Заедно с нея е и дъщеря й Норд Уест, но концепцията далеч не се хареса на читателите. Според тях сравнението на риалити звездата с Първата дама е некоректно.

Един от потребителите на Туитър написа:

„ Джаки би се обърнала в гроба“ 2. Фотошоп провал

24-годишното холивудско издание на списание Vanity Fair се оказа пълен провал. Опра Уинфри се появи с три ръце, а Рийз Уидърспун с три крака. Но двете звезди реагираха с насмешка на грешката. Рийз написа в Туитър:

„ Е, предполагам, че вече всички знаете, че имам три крака. Надявам все все пак да ме приемете такава каквато съм“

А Опра отговори:

„Приемам ти трите крака, защото знам, че ще приемеш трите ми ръце“ 3. Кендъл Дженър на корицата на Vogue Индия

През последните 12 месеца Кендъл Дженър имаше доста проблеми заради скандалните реклами или корици, за които позира. Една от тях е фотосесията за индийското издание на списание Vogue. Според някои потребители на социалните мрежи изборът е неподходящ, защото индийките са толкова много на брой и са толкова красиви, че е нелогично да канят международен модел. Други се разсърдиха, че Кендъл не качи корицата в Инстаграма си, следователно за нея тя е без значение. 4. Елън Дедженеръс призна, че е гей

Преди 21 години една от най-известните телевизионни водещи заяви открито, че е гей, което не се отрази добре на телевизионната й кариера. Тя първо направи изявление по време на собственото си шоу, което не се хареса на собствениците на телевизия ABC, защото трябваше да слагат възрастово ограничение на всеки епизод. Но след това разкри ориентацията си и в списание Time, което доведе до огромна загуба на средства за шоуто й.
Звездите, които критикуват свои ретуширани снимки (ГАЛЕРИЯ)

5. Джиджи Хадид и Зейн Малик

Знаете, че тази година темата за половото равенство е доста обсъждана, но това далеч не означава, че когато сме равни, трябва да се обличаме еднакво. Списание Vogue направи именно тази грешка, като снима модела и певеца с почти едни и същи дрехи. Редакторите на списанието се извиниха, като съобщиха, че изобщо не са имали това намерение.
И още:

Реалити звездата Ким Кардашиян се прави на Джаки Кенеди във фотосесия (СНИМКИ/ВИДЕО)

Звездни упреци за снимки, коригирани с фотошоп (СНИМКИ)

Провокативна и секси: Кендъл Дженър позира гола за списание (СНИМКИ)

Гаф: Списание сложи допълнителен крак на Рийз Уидърспун (СНИМКИ)

Какво би правила Ким Кардашиян, ако не беше известна (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук