Като „петорката от Монтерей” ще видим отново Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шайлийн Уудли и Никол Кидман, a Мерил Стрийп ще се превъплъти в майката на Пери
Като „петорката от Монтерей” ще видим отново Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шайлийн Уудли и Никол Кидман, a Мерил Стрийп ще се превъплъти в майката на Пери / Gulliver/Getty Images
На 9 юни очакваме втория сезон на обичания сериал „Големите малки лъжи” (Big Little Lies) по HBO. Като „петорката от Монтерей” ще видим отново Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шайлийн Уудли и Никол Кидман. Мерил Стрийп пък ще се превъплъти в майката на Пери – покойния герой на Александър Скарсгард.
 
Вторият сезон на Big Little Lies беше потвърден от HBO в края на 2017 г., а след поредицата от триумфи (най-успешен и награждаван сериал) очакванията са високи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh I got her... 😂 🎯🍦#MerylStreep #BigLittleLies

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on


Изпълнителни продуценти на „Големите малки лъжи” 2 са самите Рийз Уидърспун и Никол Кидман, а режисьор на втория сезон е Андреа Анролд. Поредицата на HBO е по едноименния бестселър на Лиан Мориарти.
 
Героините Мадлин, Селест, Джейн, Бони и Рената са преследвани от вина, докато майката Мери Луиз Райт иска да разбере истината за смъртта на сина си.
 

Първоначално феновете се опасяваха, че втори сезон може да развали идеалното впечатление от първите седем епизода. Но след като продължението вече е факт, а актрисите се събраха за премиерата му в Ню Йорк на 29 май, нетърпението е налице.

И още:

От „Секс игри“ до „Големите малки лъжи“: Чаровната Рийз Уидърспун през годините (СНИМКИ)


Актьорският състав на „Големите малки лъжи“ става още по-впечатляващ (СНИМКИ)

Големите победители на наградите „Изборът на критиците“

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук