Има много начини да разбереш дали едно момиче те харесва. Трябва да умееш да уловиш сигналите, които тя изпраща и да разгадаеш нейното поведение. Можеш да научиш много за едно момиче, наблюдавайки езика на тялото й.

Вижте 5 признака, които показват дали момичето те харесва:

Опитва се да завърже разговор

Когато едно момиче те харесва, то е нетърпеливо да разговаря с теб. Слушайте внимателно и обръщайте внимание на нещата, които тя ви казва. Ако се интересува от вас, обикновено веднага ще се усмихне, когато започнете разговор с нея.

флирт
Thinkstock/Getty Images

Винаги се смее на шегите ви

Тя се смее на шегите ви, дори и да не са смешни. По този начин тя иска да те накара да се чувстваш комфортно в нейната компания.

Тайните на успешния флирт (ВИДЕО/СНИМКИ)

Срамува се от погледа ви

Силен признак, че тя има някакви чувства към вас е, ако не е в състояние да ви погледне право в очите. Срамува се, когато погледите ви се засекат. Но ако те гледа достатъчно дълго, обърни внимание на зениците й. Ако са разширени-това е сигурен знак, че те харесва. Ако става нервна, когато я погледнеш - това е очевиден знак, че има чувства към теб.

Ревнува при флирт с други момичета

Ако харесвате едно момиче, никога не правете грешката да флиртувате безразборно. На нея изобщо няма да и е приятно, ако те види да флиртуваш с други момичета. Може дори да приеме, че не означава нищо за вас и най-вероятно просто ще потърси близост другаде.

Играe си с косата си

Ако играе с косата си, когато е около теб, е явен знак, че те харесва. В някои случаи тя може да не осъзнава, че го прави. Това е по-скоро подсъзнателна реакция, която показва, че тя те харесва.

И още по темата:

Как да разберем тайните желания на мъжете чрез езика на тялото им

Очите издават истинските намерения на мъжа

Пет емоции, които хората издават чрез езика на тялото (ВИДЕО/СНИМКИ)

Три погледа по време на флирт са достатъчни