Папараци уловиха Брад Пит на излизане от медицински център, но не само това предизвика притеснение, а че е в инвалидна количка. На снимките Брад трудно може да бъде познат, защото има качулка на главата си, носи очила и предпазна маска, но десетки издания твърдят, че това е той. 

Каналът на Христо Боснев във vbox7 припомня, че преди няколко години Брад направи признание, че страда от мозъчно заболяване - прозопагнозия, при което се губи способността да се разпознават лица. Тогава той сподели, че заболяването усложнява живота му, особено когато му се налага да е на публични мероприятия.
Новите снимки породиха опасения, че той може да се е почувствал зле и се е наложило да бъде хоспитализиран, но за голямо щастие не става въпрос за нищо подобно, а за нещо съвсем друго.

Брад Пит - една холивудска легенда на 57 (ГАЛЕРИЯ)

Актьорът от "Имало едно време в Холивуд" е бил на зъболекар в медицински център в Бевърли Хилс. Източник на Page Six твърди, че Пит е отишъл в медицинския център, понеже е трябвало да му извадят мъдрец.

Брад и Анджелина – връзката, която започна и завърши със скандал (СНИМКИ)

Помощното средство за придвижване изобщо не е било необходимо, пише още в публикацията, но тъй като 57-годишната звезда все пак е пациент на клиниката, според вътрешните правила е трябвало да напусне здравното заведение по този начин.