Съвсем скоро стана ясно, че актрисата Анджелина Джоли е подала нови документи в съда срещу Брад Пит, този път за домашно насилие.

Според написаното в документите, които изтекоха в пространството, и тя, и децата са били готови да представят доказателства в подкрепа на твърденията. Така Мадокс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан щели да говорят за това, което са видели да се случва между родителите им.

Голямо холивудско семейство: Анджелина и децата (СНИМКИ)

Близки до Брад Пит обаче са категорични - това дело има само за цел да нарани чувствата на актьора, посочва каналът "Stars News" във vbox7.
"Брад е с разбито сърце. Никога не е допускал, че Анджелина би поела по този път. След брака им останаха много емоции. Той пое отговорност за действията си и призна за миналите си проблеми, спря да пие и не допускаше, че може да се стигне до такъв обрат... Бракът им беше интензивен и понякога токсичен. Както всички двойки и те имаха доста трудни моменти, но и много хубави", сподели съвсем скоро близък на актьора.

Брад и Анджелина – връзката, която започна и завърши със скандал (СНИМКИ)

Източникът, чието име не е назовано, добави, че Брад Пит е признал, че е имал проблеми с алкохола и наркотиците по време на брака си с Анджелина Джоли, но е важно да се подчертае, че никога не е бил арестуван или обвиняван в домашно насилие.

Живата богиня на Холивуд: Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)

Единственият известен инцидент е кавгата на актьора с най-големия им син Мадокс на борда на самолета, когато той се застъпил за майка си по време на нейната свада със съпруга й, но се оказва, че оттогава Мадокс никога не е успял да прости на доведения си баща и това бе причината да прекъсне напълно контакта си с него, разказват от "Труд". Именно малко след това гръмна новината, че Анджелина и Брад се разделят официално.
Доста западни издания припомнят, че Брад и неговите защитници никога не нападнаха Анджелина, но смятат, че изтичането на въпросните документи, е предварително подготвено и е съвсем целенасочено, за да разклати общественото мнение в очакване на приключването на процеса по развода. "Брад се чувства все по-изолиран от децата си и просто е съсипан" - казва близък на актьора. Допълваме, че съвсем скоро в ново интервю на Анджелина, актрисата сама сподели, че е купила къщата, в която в момента живее с децата си, за да са близо до баща си. Тя дори каза, че те живеят на около 5 минути разстояние от къщата на Брат Пит.

Източниците отрекоха информацията, че децата на двойката са били интервюирани от назначени от съда психотерапевти, а слуховете, че 19-годишният Мадокс е свидетелствал срещу баща си, са неверни.