Обрат: Анджелина Джоли и Брат Пит може и да не се разведат

Брад Пит и Анджелина Джоли
Брад Пит и Анджелина Джоли / Guliver/Getty Images
Анджелина Джоли и Брад Пит може и да не се разведат, твърди „Ю Ес Ей Уикли”, позовавайки се на свой анонимен източник, близък до двамата. Според него, бившата двойка до момента не е направила нищо, за да задвижи процеса по официалната раздяла.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА БРАД И АНДЖЕЛИНА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ

Брад правел опити да се промени, за да спечели Анджелина отново и всички техни близки вярват, че това ще стане.

„Тя все още е толкова влюбена в него“, твърди източникът.

Анджелина Джоли в интимна фотосесия, заснета от Брад Пит (СНИМКИ)

Звездното семейство обяви, че се разделя през септември 2016 г. след две години брак и единадесет години заедно. Те са родители на шест деца, три от които са техни биологични.

Снимка - 2009г.
Guliver/Getty Images

Анджелина Джоли: С Брад винаги ще сме семейство

Актрисата, която спечели „Оскар“ през 2000 г. говори много малко за развода, признавайки,че през лятото на 2016 г. нещата между двамата са вървели „зле“. После обаче тя се поправи и каза, че не иска да използва тази дума. По-скоро „нещата са се усложнили“, преформулира думите си красавицата.

Анджелина Джоли в интимна фотосесия, заснета от Брад Пит (СНИМКИ)

Джоли отрича причината за развода да е свързана с желанието на Брад Пит семейството да води по-уседнал начин на живот след години пътувания по четирите краища на света. Според нея не в това е проблемът. „Това беше и остава една от великолепните възможности, които можехме да дадем на нашите деца“.

Анджелина Джоли
Guliver/Getty Images

Голата 20-годишна Анджелина Джоли в лондонска галерия (СНИМКИ)

„Ние всички се възстановяваме от събитията, които доведоха до развода“, казва актрисата, без да дава подробности. Тя се опитва да си дава уверен вид пред децата в трудните за нея моменти. „Мисля, че е важно да плача под душа, а не пред тях", сподели актрисата.

Брад Пит вини себе си за развода с Анджелина Джоли (ВИДЕО)

Брад Пит също бе в труден творчески и личен период след раздялата си с Анджелина Джоли. В интервю за списание GQ той каза, че вини себе си за раздялата им и разкри, че напълно се е отказал от алкохола. Пит призна още, че е превърнал семейния им живот в хаос. Като основни свои грешка той изтъкна алкохола и неспособността да изразява емоциите си.

Брад Пит
Guliver/Getty Images

БГНЕС