Могат ли лятото и зимата да се сменят само за няколко часа? Могат, стига да си Нина Добрев и да имаш рожден ден! Точно това се случи на родената в България актриса, която прекара уикенда в снеговете на Мамут Маунтинс, а часове по-късно, навръх 33-ия си рожден ден, пи кафето си на слънчев плаж, пише каналът "Stars News" във vbox7.
 

Това, разбира се, става ясно от сторитата на актрисата, на която все още не ѝ се вярва, че е на 33 години, а по думите ѝ времето лети. За личния си празник Нина публикува компилационно видео, на което виждаме актрисата като дете.
 

Освен Нина главни герои във видеото са майка ѝ, баща ѝ, покойната ѝ баба, както и брат ѝ. То е гледано близо 3 млн. пъти, а актрисата събира близо 20 хил. честитки за рождения си ден. 
 

Специална честитка Нина получи и от приятеля си, олимпийския шампион по сноуборд Шон Уайт, който публикува цял карусел със снимки и криндж видеа с приятелката си.
 

Както написахме и по-горе, последните дни преди рождения си ден Нина Добрев бе високо в планините на Калифорния, където гаджето ѝ участва в квалификации за Олимпиадата. Това ще бъде и последната Олимпиада, в която Уайт ще се състезава. 

Самата Нина Добрев пък наскоро обяви, че тя съвсем скоро ще дебютира като режисьор. Става въпрос за The One, който е психологически трилър и като цяло доста по-различен филм от тези, в които сме свикнали да гледаме българката.