Българското момиче в Холивуд с канадски паспорт Нина Добрев отново е само. Според E!News тя и Грант Мелън са се разделили след продължила по-малко от година връзка.

В Холивуд няма възраст за разводите: Рон Пърлман се развежда след 38 г. брак
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nina Dobrev and boyfriend Grant Mellon ❤️ #ninadobrev #grantmellon

A post shared by Vampire Diaries/The Originals (@tvd.originals) on


Според източници от обкръжението на 30-годишната Добрев и 33-годишния Мелън връзката им, за която се заговори през януари, „се е изчерпала”. Двамата не са виждани заедно от повече от месец.
 
„Нина не го е водила на събития от повече от месец и не го е споменавала. Тя е заета с различни проекти, ходи по партита и се среща с приятели, но без Грант”, разкрива неназован източник.

Нина Добрев разочарова българските си фенове (ВИДЕО)
 

Приятелите на 30-годишната Нина Добрев не са сигурни какво точно се е случило помежду им, тъй като актрисата не е споменавала за раздялата им, казва друг източник, цитиран от E! News.
 
Връзката между Нина и Грант не беше от най-публичните и шумни. Не се знаеше кога двамата са започнали да излизат, но през май бяха забелязани за първи път заедно по време на фестивала в Кан. Преди това актрисата е излизала с актьорите Глен Пауъл и Иън Самърхолдър, с когото си партнираше в сериала „Дневниците на вампира”, припомня БТА.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday Grant !!❤️❤️ - @nina #ninadobrev

A post shared by chloe (@everythingdobreva) on


И още:

Нина Добрев: Родителите ми не разрешаваха да говорим на английски вкъщи

Ема Уотсън вече не е самотна, а „сама си е партньорка“

Любовното лято на Нина Добрев (СНИМКИ/ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук