Винаги сме следели с особен интерес живота, ролите, публичните прояви на актрисата Нина Добрев. Защото тя е една успяла българка в чужбина, разбиваща представите за мигранти от малка България в огромна Канада.
 
Любими моменти на всички ни пък са онези, в които тя говори на български. Направи го и в "Дневниците на вампира", направи го и още няколко пъти по различни поводи в телевизионни предавания.В последните няколко години пък Нина Добрев редовно се връща в България. Последният път беше за Коледа, която отпразнува с роднини в София, а после със семейството пътуваха и из страната.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day dreaming about croissants 🥐 #Paris

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Именно затова Нина Добрев се харесва от всички у нас - не е забравила корените си и не се срамува от езика ни. Но цялата тази идилия е на път да се срути. Каналът "Най-яките мацки" във vbox7 разказва:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Във видео на Vanity Fair актрисата, заедно с колегата си Люк Брейди, се подложиха на детектор на лъжата. Там те трябваше да отговарят на различни въпроси, като един от въпросите към Нина беше дали се счита за канадка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

End of summer 💙💙💙z! How is it August 27th already?! 😫‼️It’s basically Christmas... 🥶

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Отговорът беше положителен. Но това не бива да ни изненадва, тъй като наистина Нина е с канадско гражданство, а напуска България едва на 2 годинки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👶🏻 Dobrev #FBF

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on


Въпреки това се четат коментари на разочарование под публикациите на изданието, а и под някои снимки на българката.
 
Наскоро подобно огорчение изпитаха и феновете на Григор Димитров. Под своя снимка, на която се беше отбелязал в Монте Карло, тенисистът беше написал "обратно вкъщи".