Нина Добрев
Нина Добрев / Gulliver/Getty Images
В Лос Анджелис се състоя световната премиера на трилъра „Линия на смъртта“ (Flatliners) с участието на Нина Добрев, Елън Пейдж, Диего Луна, Кийфър Съдърланд.

Пълна промяна: Нина Добрев смая всички с новата си визия (СНИМКИ)

Ние, разбира се, няма как да не обърнем специално внимание на „нашето момиче“ Нина Добрев. Красавицата се появи на червения килим с променена визия – косата ѝ е още по-къса и вече с бретон.

Нина Добрев
Gulliver/Getty Images

Като всеки истински любител на социалните мрежи, Нина не пропусна да се похвали с новата си прическа в Instagram, като публикува снимка от премиерата на "Линия на смъртта", озаглавена "Свят, запознай се с Боб (прическата), Боб... свят"
 

World meet Bob. Bob... world. 💇🏻

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Красавицата не се притесни и да наруши строгите модни правила, като се появи в бял тоалет след Деня на труда в САЩ (първият понеделник на септември). Елегантната бяла рокля, дело на Прабал Гурунг, Нина комбинира с нежни обувки в сиво на Джими Чу.

Нина Добрев
Gulliver/Getty Images

Линия на смъртта“ е римейк на едноименната лента от 1990 година, в която участваха Джулия Робъртс, Кевин Бейкън, Уилям Болдуин, Кийфър Съдърланд. Филмът разказва историята на петима студенти по медицина, обсебени от идеята за това какво се случва след смъртта.
Родената като Николина Константинова Добрева актриса започва кариерата си като модел и участва в редица реклами. Световноизвестна става с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира".

Нина Добрев: Бяхме скромно емигрантско семейство от България (СНИМКИ)

Гледали сме я и в "Нека сме ченгета" (Let's Be Cops), "The Final Girls", "Съквартирантката" (The Roommate ), „Гимназия Деграси: Следващото поколение" (Degrassi: The Next Generation), "Деграси отива в Холивуд" (Degrassi Goes Hollywood).

Нина е и сред зведите на екшъна „Трите хикса: Отново в играта", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън.


Нина Добрев – най-прелестната шаферка (СНИМКИ)

Със сигурност ще я гледаме и във "Линия на смъртта".

Още за любимата ни холивудска звезда:

Нина Добрев се сбогува с „Дневниците на вампира“ с емоционална реч


Нина Добрев с нова визия на премиерата на "Трите хикса" в Лондон (СНИМКИ)

Нина Добрев блести на червения килим на MTV (СНИМКИ)

Роклите на Нина Добрев на червения килим (СНИМКИ)

Нина Добрев – бижуто на „Трите хикса“ (СНИМКИ)

Нина Добрев: Родителите ми не разрешаваха да говорим на английски вкъщи