Нина Добрев
Нина Добрев / Guliver/Getty Images
Актрисата с български корени Нина Добрев реши да сложи край на слуховете около личния й живот и разкри кой е мъжът до нея.

ВИЖТЕ СНИМКИ БИЖУТО НИНА ДОБРЕВ И РУСОКОСИЯ КРАСАВЕЦ

28-годишната красавица се появи на сватбата на своята близка приятелка Джулиан Хъф с актьора Глен Пауъл, където двамата демонстрираха близките си отношения.
В социалните мрежи бяха публикувани забавни снимки на Нина и Глен, като на някои от тях влюбените се целуват и се прегръщат. Слухове за връзката им се появиха oще след рождения ден на актрисата в началото на годината, след като двамата публикуваха в Instagram снимка, на която пресъздават сцена от танца на Ема Стоун и Райън Гослинг от номинирания с 13 Оскара La La Land.
И ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ СНИМКИ: НИНА ДОБРЕВ ПРИСТИГНА В ЕЛ ЕЙ С БЕБЕ В РЪЦЕ

Родената като Николина Константинова Добрева актриса започва кариерата си като модел и участва в редица реклами. Световноизвестна става с ролята на Елена в хитовия сериал "Дневниците на вампира". Гледали сме я и в "Съквартирантката" (The Roommate ), „Гимназия Деграси: Следващото поколение" (Degrassi: The Next Generation), "Деграси отива в Холивуд" (Degrassi Goes Hollywood).

Нина е и сред зведите на екшъна „Трите хикса: Отново в играта", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън.
Още за красивата и талантлива Нина Добрев:

Нина Добрев с нова визия на премиерата на "Трите хикса" в Лондон

Зашеметяващият стил на Нина Добрев на червения килим(СНИМКИ)

Нина Добрев за бъдещето си след "Дневниците на вампира"

СНИМКИ: Звездите от "Дневниците на вампира" празнуват епизод 100