/ Guliver/Getty Images
Социалните мрежи не спират да говорят за новия рилийз на Нетфликс. Филмът „The Perfection” разказва историята на две млади жени, а отделни сцени от него причиняват дори физическа болка.

Нетфликс се опитва да получи признание в областта на седмото изкуство

Лазещи по кожата буболечки, повръщане и кръв – такива кадри се преплитат и ужасяват зрителя. Някои от гледалите го вече са се оплакали, че филмът им е причинил главоболие и въпреки че, както се оказва, лентата е "болезнена", критиката към нея е отлична.

Главните роли се изпълняват от Логан Браунинг като младата обещаваща музикантка Лизи и Алисън Уилямс като талантлива художничка, която се отказва от мечтите си. Когато Лизи необяснимо се разболява след пътуване с автобус, нещата тръгват по невероятен път, защото тя е принудена да си отсече ръката. Освен зловещата история, филмът изобилства и с множество страшни сцени, които шокират зрителите.

„Епъл“ обявява конкурентна услуга на Нетфликс

Потребителите на Нетфликс не крият вълнението си в Туитър: „Току-що гледах „The Perfection”. Филмът е абсолютно невероятен. Заплетен. Трябва да се правят повече такива филми“, пише един зрител.

„Повръща ми се“, оплака се друг потребител. Освен гадене, хората се оплакват и от главоболие, и дори световъртеж.

„Не бях подготвен за такъв край. Лудо пътуване от началото до края, изпълнено с черен хумор, ужас, дори в един момент извиках. Нямам търпение да го гледам отново”, пише друг потребител.

Сандра Бълок: Стриймването има положителен ефект върху филмовата индустрия

„The Perfection” е режисиран от Ричард Шепърд и е сравняван с психологическия трилър "Черен лебед" с участието на Натали Портман и Мила Кунис, които показват мрачните страни на балета.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС