/ Gulliver/Getty Images
Сандра Бълок, снимала се в новия трилър "Кутия за птици" ("Bird Box") на Нетфликс, смята, че стриймването е увеличило предизвикателствата пред актьорите, съобщи Контактмюзик.
 
Според нея то е променило филмовата индустрия към по-добро, предоставяйки повече работа на жените и цветнокожите.

Ново опасно предизвикателство в мрежата: Bird Box Challenge (ВИДЕО)
 
"Стриймването повдигна по-високо летвата - каза 54-годишната актриса. - По-рано се заснемаха най-вече филми за супергерои. На други филмови жанрове не се обръщаше особено внимание. Сега, с появата на стрийминг платформите, филмовата индустрия се промени и предлага по-големи предизвикателствата за жените и цветнокожите."
 
Звездата от филма "Бандитките на Оушън" има чувството, че филмовата индустрия се е променила във всички насоки. Тя вижда значима разлика в отношението към жените преди и след появата на въпросния филм по екраните.

Сандра Бълок за „тайната“ на своята красота - два часа и половина грим
 
"Започнахме снимките преди появата на движението #Аз също - поясни тя. - Усетих значима разлика, когато приключих работата си над филма."
 
Въпреки промененото отношение към жените, Сандра Бълок отбеляза, че сред мъжете в снимачния екип на "Bird Box" имало опасения, тъй като зад камерата е жена - Сюзън Байър. Бълок обаче ги успокоила, че им е разрешено да се шегуват и че ще им каже, ако са стигнали твърде далеч с шегите си.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА