Риана беше уверена и дръзка
Риана беше уверена и дръзка / Gulliver/Getty Images
Риана откри представянето на колекцията си "Фенти Пума" на Нюйоркската седмица на модата, като мина с мотор по сцената, а публиката замря, когато каскадьори с мотори започнаха да прескачат розови пясъчни дюни, съобщи Асошиейтед прес.

Риана прикова погледите в Лондон със смело деколте (СНИМКИ/ВИДЕО)

Подиумът беше оформен като състезателна писта.

Подиумът беше оформен като състезателна писта
Подиумът беше оформен като състезателна писта Gulliver/Getty Images

Риана беше уверена и дръзка, когато направи знака на метълите и изплези език. Колекцията ѝ пролет-лято 2018 създаде същото впечатление.

Най-дръзките рокли и най-смелите звезди на Met Gala 2017 (СНИМКИ)

Предложените от Риана спортни облекла бяха както прилепнали по тялото, така и широки - от огромни якета до тесни рокли и лъскави бански костюми. Преобладаваха двуцветните модели - в синьо и розово, в черно и оранжево.

Вижте снимки от ревюто в галерията тук

Предложените от Риана спортни облекла бяха както прилепнали по тялото, така и широки - от огромни якета до тесни рокли и лъскави бански костюми.
Предложените от Риана спортни облекла бяха както прилепнали по тялото, така и широки - от огромни якета до тесни рокли и лъскави бански костюми. Gulliver/Getty Images

Колекцията се състои от 50 модела, но акцентът в нея беше черната рокля с процепи на кръста, съчетана в голяма яке в защитно зелено.

Сред публиката бяха рапърите Биг Шон, Фабълъс, Йо Готи. Продуцентът Дипло каза, че е пътувал с хеликоптер от друго шоу, за да успее да види ревюто на Риана.
БТА