Звезди демонстрираха дръзки авангардни тоалети на червения килим на годишния бал в музея "Метрополитън"
Поп принцеси и холивудски актриси дефилираха с дръзки и авангардни тоалети по червения килим на годишния бал в музея "Метрополитън", предаде Ройтерс.

Годишната гала в полза на Института за костюма към Музея на изкуствата "Метрополитън" отразяваше тазгодишната тема на изложбата, посветена на японската дизайнерка Рей Кавакубо и нейния бранд "Ком де гарсон".

Полуголи красавици, скандални рокли и звездна любов на Met Gala 2017 (СНИМКИ)

Водещи бяха главната редакторка на Vogue Ана Уинтър, Кейти Пери, Фарел Уилямс, Том Брейди и Жизел Бюндхен.

Поп певицата Кейти Пери се справи с предизвикателството да бъде авангардна, като се появи с тоалет на Джон Галиано. Тя беше облечена с рокля от червен тюл и воал с думата "Свидетел", избродирана върху него.

Ерик Уилсън от сп. "Инстайл" описа темата на 2017 г. като "изключително предизвикателна" в сравнение с предходни години и се съгласи, че визията на Кейти Пери беше смела и на място.

"Мисля, че без съмнение тя е хитът на вечерта до този момент. Много е смело да носиш нещо, което толкова много те прикрива на червения килим", каза той.

Най-зле облечените звезди: Модни катастрофи от Met Gala (СНИМКИ)

Изпълнителят на песента Happy Фарел Уилямс се появи с дънки и кожено яке, а звездната двойка Том Брейди и Жизел Бюндхен - в сребристи тоалети.

Жизел Бюндхен и Том Брейди
Guliver/Getty Images

Риана бе облечена със силно изрязана рокля на "Ком де гарсон", украсена с голямо жабо и разноцветни дипли. Тя привлече най-голям интерес в социалните мрежи.

Ким Кардашиян носеше бяла рокля на Вивиан Уестууд без бижута. Кендъл Дженър се осмели да се появи почти гола, като беше избрала рокля от прозрачен плат.

Съблечените звезди на Met Gala 2017 (СНИМКИ)

Облечена с бежова тренчкот рокля, актрисата Приянка Чопра накара всички да се обръщат след нея.

Приянка Чопра
Guliver/Getty Images

Бременната тенис звезда Серина Уилямс дефилира със зелена рокля от "Ателие Версаче".

Актрисата Зоуи Кравиц се разходи по червения килим с рокля в розово и черно на Оскар де ла Рента и шлейф, откриващ рамената й.

"Някои от тоалетите изглеждат великолепно върху червения килим. Но смятам, че много от знаменитостите ще се преоблекат веднага, след като минат през тази врата и седнат да вечерят", каза Ерик Уилсън.

Още Met Gala през годините:

Най-големите модни гафове на Met Gala 2016 (СНИМКИ)


Клеър Дейнс в роклята на Пепеляшка на Met Gala 2016

Най-откачените рокли на Met Gala през годините (СНИМКИ)

СНИМКИ: Met Gala 2016 - модата в ерата на технологиите

Звезди и мода на грандиозния Met Gala 2014 в Ню Йорк (СНИМКИ)

Най-големите модни гафове на Met Gala 2016
БТА