Британският принц Хари вече е официално обвързан, но все още има добре образовани, чаровни и изискани млади принцове, които са ергени.  Пет от тях показва каналът "Royal News" във vbox7:

1. Принц Матейн от Бруней

Млад, красив и богат, 28-годишният Абдул Матейн е четвъртият син на управляващия султан Хасанал Болкиа. Той завършва Кралската военна академия Сандхърст във Великобритания, преди да получи диплома по международна политика в King's College London. През 2016 г. завършва магистърска степен в Лондонския университет.

Сега принцът развива дипломатическите си умения, като придружава баща си по време на посещения в чужбина.

Какво друго прави младият принц?

Ами играе поло, грижи се за екзотичните си домашни любимци (тигър, леопарди и пони) и пътува по света. Той има и профила в Instagram, където разкрива пищния си начин на живот и атлетичното си тяло, привличайки над 1 милион последователи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pausa ⏸

A post shared by Mateen (@tmski) on


2. Принц Николай от Дания

Най-големият син на разведените принц Йоахим и родената в Хонконг принцеса Александра Кристина. Принц Николай (чието пълно име е Николай Уилям Александър Фредерик) навърши 20 години през август миналата година. Въпреки че е седми по ред на датския престол, принц Николай гради кариера като модел. Той има договор с модна агенция и направи дебюта си на подиума на ревюто на Burberry по време на Седмицата на модата в Лондон. Красивото му лице и къдрава кафява коса често могат да бъдат видени на страниците на различни модни списания.
 
3. Принц Хамдан от Дубай

По-известен с прякора си Фазза, 36-годишният принц е вторият син на шейха Мохамед бин Рашид Ал Мактум, който в момента е министър-председател и вицепрезидент на Обединените арабски емирства и владетел на емирството на Дубай.

Хамдан бин Мохамед Ал Мактум също е Instagram звезда и има над 8 милиона последователи, с които споделя снимки от неговия кралски живот - гмуркане в подводни пещери, лов със соколи в Узбекистан, хранене на катерици, пътешествия в екзотични места и много други.
 
4. Принц Константин-Алексий от Гърция

Той е най-големият син на престолонаследниците Павлос и Мари-Шантал и не обича да е в центъра на общественото внимание. Роден е в Ню Йорк, но е израснал във Великобритания. Британският принц Уилям е негов кръстник. 20-годишният младеж се завърна в Америка наскоро, за да учи в университета Джорджтаун във Вашингтон. И както показват снимките му в Instagram, той също го раздава доста артистично.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beer goggles

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on


5. Принц Хюсеин от Йордания

Той е наследник на трона, който в момента се заема от баща му крал Абдула II. Завършил е университета в Джорджтаун със специалност международна история. След това стартира инициативи за насърчаване на иновациите и подобряване на образованието, председателства заседанията на Съвета за сигурност на ООН, участва във военни учения като лейтенант и придружава баща си, крал Абдула II на дипломатически визити. И макар да изглежда по-възрастен, той е само на 25 години.
 
И още:

Пет приказни сватби от света на кралските особи (СНИМКИ)

Чаровните принцове, които все още търсят любовта (СНИМКИ)

Когато германски принц се ожени за руска дизайнерка (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук