Луис Спенсър, виконт Олторп, е най-големият син на Чарлз Спенсър, братът на принцеса Даяна, който е граф
Луис Спенсър, виконт Олторп, е най-големият син на Чарлз Спенсър, братът на принцеса Даяна, който е граф / Gulliver/Getty Images
Шестимата най-привлекателни ергени в света са не само млади и красиви, те са със синя кръв, имат елитно образование, а семействата им притежават огромни богатства, съобщи в. "Дейли мейл", позовавайки се на списъка на списание "Татлър".

Чаровните принцове, които все още търсят любовта (СНИМКИ)
 
В списъка на най-привлекателни ергени са братовчедът на принц Хари - Луис Спенсър, който е виконт, принцове на Бруней, Дания и Гърция, маркизите на Устър и Гранби.

Луис Спенсър

Братовчедът на принц Хари - виконт Олторп е на 24 години. Той учи в университета на Единбург. Израснал е в Кейптаун. Луис Спенсър е четвъртото дете и най-голям син на Чарлз Спенсър - братът на принцеса Даяна, който е граф. Именно той ще наследи титлата и именията му.

Принц Матин
 
Принц Матин от Бруней е на 27 години. Той е десето дете и четвърти син на султан Хасанал Болкиах от втората му съпруга. След като учи в най-добрите училища в Борнео, завършва британската военна академия "Сандхърст", чиито възпитаници са също принцовете Уилям и Хари.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jungle boy

A post shared by Mateen (@tmski) on

Абдул Матин е учил също международна политика в лондонския Кингс колидж, а магистърската си степен получава от Училището по африкански и ориенталски науки. Той е и пилот от кралските военновъздушни сили.  Принц Матин редовно публикува свои снимки в Insragram и има 1 милион последователи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Wonder Woman! Love always ❤️

A post shared by Mateen (@tmski) on


Маркизът на Гранби - Чарлз Менърс
 
Маркизът на Гранби - Чарлз Менърс е на 19 години. Той е най-големият син на 11-ия херцог на Рътланд и като такъв ще наследи титлата и замъка му. Миналата година беше избран от сп. "Татлър" за "новото момче" в светския живот. Чарлз учи бизнес мениджмънт в университета на Нюкасъл.

Принц Константин Алексиос Гръцки
 
Принц Константин Алексиос Гръцки е на 20 години. Той е втори по ред в линията на наследяване. Семейството му е тясно свързано с британската кралска династия и принц Уилям е негов кръстник.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All knuckles and cheekbones and beaky noses

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on

Принц Тино, както го наричат, е роден в Ню Йорк, където са живели родителите му, преди да се преместят в Лондон през 2004 г. заради образованието на децата си. Сега той учи в университета Джорджтаун във Вашингтон. Принц Константин има почти 100 000 последователи в Insragram.

Принц Николай от Дания
 
Принц Николай от Дания е на 19 години. Той е син на принц Йоаким и седми по ред за наследяване на престола. Миналата година принц Николай подписа договор със "Скуп Моделс", а след това участва в ревюто на "Бърбъри" наред с Кара Делевин, Кейт Мос и Наоми Кембъл.

Принц Николай от Дания
Принц Николай от Дания Gulliver/Getty Images

Николай има много роднини със синя кръв. Негов кръстник е британският граф на Уесекс - принц Едуард, третият син на кралица Елизабет Втора. Като седми по ред за престола обаче той няма нито приходи, нито имоти от короната.

Робърт Съмърсет - граф на Глеморган
 
Графът на Глеморган Робърт Съмърсет е израснал в имението Бадмигтон, където се е появил този спорт през 1863 г. Зара Филипс е участвала в известните конни състезания, които се провеждат в него, а принцовете Чарлз, Уилям и Хари - в традиционния лов на лисици.
 
Той е внук на херцога на Бофорт и син на наследника му графа на Устър. Освен титлата му ще наследи и състояние от 200 милиона британски лири.
 
Робърт Съмърсет работи в хеджфонд.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА