Често парите и славата превръщат хората от шоубизнеса в разглезени и капризни деца. Някои от тях се прочуха по света, освен като големи професионалисти, така и със странните си капризи. Вижте ги в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Бионсе

Звезда от ранга на Бионсе вероятно може да си поиска всичко. Така например певицата изисква да пие алкална вода с титанови сламки, които струват 900 долара, преди да се качи на сцената.

Сам Смит

Британският изпълнител не е от най-претенциозните музиканти, но все пак е звезда и от време на време има странни изисквания. Така например Сам Смит наема хора преди концертите му, които му връзват връзките на обувките или облеклото.

Това са най-високоплатените певици за 2019 (ВИДЕО)

Селена Гомес

Вероятно знаете, че преди да се ожени за Хейли Болдуин, канадският изпълнител се събираше и разделяше със Селена Гомес. През 2014 г., по време на турне, певицата е забранила на всички да изричат името „Джъстин“. Правилото е важило дори за хората с това име.

Селена Гомес
Gulliver/Getty Images

Джъстин Бийбър

Говорейки за Селена, Джъстин Бийбър също има своите претенции. Често той си поръчва бадемово мляко за пиене и джакузи за съблекалнята му. А по време на турне в Индия, Бийбър е изискал съблекалнята му да бъде декорирана с бели пердета и лилави карамфили.

Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images

Джъстин Тимбърлейк

Джъстин е маниак на тема чистота и защита от микроби. Поради тази причина той изисква от персонала си да почиства дръжките на вратите на всеки два часа. Това важи не само за съблекалнята му, а и за хотелите, в които отсяда.