Хората имат различни фобии и се пристрастяват към различни неща. Някои от тях са безобидни и предизвикват само усмивка, но повечето от пристрастените сериозно застрашават живота и здравето си. Вижте най-опасните пристрастявания:

Да ядеш тоалетна хартия

Можете ли да си представите, че има хора, които ядат тоалетна хартия и за тях тя е много вкусна? Американката Кийша от години си похапва тази „вкусотийка“ и не може да спре. Кийша изяжда от 4 до 5 рула тоалетна хартия седмично и винаги има по едно руло в себе си, ако и си прияде.  Когато ходи на кино, вместо пуканки, тя се наслаждава на поредната ролка тоалетна хартия.

10 признака, че страдате от номофобия

Да пиеш лак за нокти

23-годишната Берта обожава да пие лак за нокти. Когато ожаднее, тя пие лак за нокти. Берта е толкова пристрастена към лаковете за нокти, че всеки ден изпива по 5 шишенца. Тя дори има предпочитания. Според нея най-вкусен е синият лак.

Пристрастяване: Пакистанец яде от години листа и кора от дървета (СНИМКИ)

Да душиш главата на кукла

Странните пристрастявания към различни неща на някои хора включват и това - да душиш главата на кукла. 24-годишната Леиси е силно пристрастена към главата на куклата си и не може да спре да я мирише. Дори и това да не е опасно за нейното здраве, не е по-малко странно. Леиси по цял ден гали лицето си с главата на куклата си.

Да се влюбиш в колата си

Много хора обичат колите си, но 27-годишният Натаниел наистина е влюбен в колата си. Той смята, че има любовна връзка с нея. Натаниел е толкова обвързан с колата си, че дори прави секс с нея по свой собствен начин.

Още по темата:

Жените са по-пристрастени към телефона си

Секс фобии


Мъжките фобии в леглото

Лошите преживявания могат да бъдат полезни

Странни фобии: Кои хора страдат от аблутофобия и ергасиофобия (ВИДЕО)